Caroli Foods Group a finalizat lucrările la balonul presostatic plasat peste bazinul de înot Costache Negri din Pitești

0
29

Pitești, 7 aprilie – Printr-o contribuție de peste 125.000 de euro, Caroli Foods Group a finalizat acoperirea bazinului de înot din incinta Ștrandului „Costache Negri”, astfel încât 1.000 de copii, membri legitimați ai cluburilor sportive de natație argeșene, să se poată antrena pe tot parcursul anului în condiții impecabile.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunității piteștene și pentru a susține performanța campionilor de mâine, Caroli Foods Group a decis ca în 2021 să contribuie cu achiziționarea unui balon presostatic care va permite tinerilor talentați din județul Argeș să se antreneze pentru performanță olimpică, indiferent de anotimp. Astăzi, lucrările la bazinul de înot au fost finalizate, iar din această săptămână, copiii au posibilitatea de a se antrena și în sezonul rece. Contribuția companiei include un balon presostatic și vestiare noi pentru băieți și fete, un cabinet medical pentru testarea apei și tot ce este necesar ca bazinul să funcționeze în bune condiții din punct de vedere tehnic.

 „Dorim să ne exprimăm recunoștința față de comunitatea locală și să mulțumim autorităților locale și echipei de management a  ștrandului Costache Negri , pentru colaborarea deschisă pe care am avut-o pe tot parcursul acestui proiect ambițios. De asemenea, dorim să-i asigurăm pe antrenori, copii și părinți, unii dintre ei fiind chiar angajații noștri, că ne menținem angajamentul de a susține comunitatea și talentele locale. Ne propunem ca, în continuare, să organizăm o competiție numită „Cupa Caroli”, cu scopul de a implica cei mai performanți înotători din România”, subliniază Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

DCIM100MEDIADJI_0362.JPG

„Mă bucur să văd că a fost finalizat un proiect foarte important pentru comunitatea de natație de performanță. Având în vedere lipsa bazinelor olimpice de înot necesare în România, unde viitorii campioni s-ar putea antrena, sunt recunoscătoare autorităților locale și Grupului Caroli Foods, pentru că au contribuit la îmbunătățirea status-quo-ului. Acest bazin de înot acoperit va fi un sprijin real pentru un program de antrenament constant și un flux competițional chiar și în sezonul rece”, a adăugat Camelia Potec, președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„În numele tinerilor sportivi performeri ai înotului, mulțumesc, Caroli Foods Group! Am dus împreună la bun sfârșit un proiect așteptat de piteșteni. Balonul presostatic este o investiție ce va avea utilitate mult timp de acum înainte. Sportul de performanță a primit un sprijin consistent, sunt convins că tinerii noștri se vor antrena mai bine, că vor fi mai motivați și că ne vom bucura împreună de rezultate de excepție!”, a concluzionat domnul Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

 Despre Caroli Foods Group

Caroli Foods este liderul local în domeniul produselor din carne ambalată din România și unul dintre cei mai de succes producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse sub cinci branduri: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo. Compania dispune de o fabrică în Pitești și are importante facilități logistice în toată țara, o flotă considerabilă de vehicule și o rețea extinsă de distribuție. Sigma este un grup alimentar multinațional de top la nivel mondial, care produce, comercializează și distribuie produse alimentare de brand calitative, inclusiv produse ambalate din carne, brânzeturi, iaurturi și alte alimente refrigerate și congelate. Sigma are un portofoliu diversificat de branduri de top și operează 70 de fabrici și 210 centre de distribuție în 18 țări din cele patru regiuni cheie ale sale: Mexic, Europa, Statele Unite și America Latină.

Pentru mai multe informații, vizitați www.carolifoodsgroup.ro, www.caroli.ro, www.sissi.ro, www.campofrio.ro, www.maestronatural.