Când pe „duamna” o loveşte moralitatea în freză!

0
210

Un eveniment nefericit… a scos la rampă zicerile unei mari „duamne” a politicii argeşene, poposite de te miri unde pe meleagurile unde a văzut lumina zilei.

Parcă totuşi s-ar fi putut abţine având în vedere că toată România ştie că numele ei de scenă este „Salteluţa”…

Acest monument de moralitate a tăcut mâlc când unul care se juca cu bugetul ţării, prins beat la volan prin îndepărtată Lume Nouă şi urmărit pentru o ţeapă financiară, băga ţara în groapă! Atunci nu a mai avut goluri în stomac. Cum nu a avut goluri în stomac nici în cazul tunului imobiliar de la Mogoşoaia.

Supermanul puşcăriaş din Vest avea tot respectul ei pentru că, nu-i aşa, îndatora ţara, consiliat cu grijă şi talent de consortul „Salteluţei”, teleportat într-o funcţie bănoasă. Un respect care a durat doar până la ultimul congres „brătianist”, când a votat fix invers, în ropote de aplauze, un comportament demn de unul care s-a sustras de la pedeapsă prin internarea la un spital de „glumeţi”!

Această diafană „duamnă” a avansat step by step în partid, iubind, la propriu, liberalismul. Ce-i drept, la bucată. Unul câte unul! Dar important e că l-a iubit. Că i-a iubit! Trup şi suflet! Acum se face şi că a uitat cum a ajuns deputat prin 2008, de cine a fost susţinută şi cum. Şi că „muzul” ei a fost condamnat la închisoare pentru un trafic de influenţă contra unei sume de un milion de euro de la un alt deţinut…

„Cucoană”, mai uşor cu pianul pe scări, că de lupi moralişti e ţară plină!