Când nişte cretini îi votează pe unii de-ai lor, avem majoritate toxică PNL-USR în Consiliul Local Piteşti!

0
1606

Am participat astăzi la conferinţa de presă organizată de primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea. A meritat, fiindcă m-am putut convinge din nou, la faţa locului, că administraţia piteşteană se află sub asediul unor termite politice care suferă de un retard pronunţat.

Primarul piteştenilor şi-a prezentat obiectivele pentru perioada următoare. Toate însemnate, toate importante pentru urbe, toate de un mare bun-simţ edilitar. Pentru că, în premieră pentru Piteşti, Gentea nu lasă nimic la voia întâmplării: vrea două stadioane, unul pentru fotbal (capabil să găzduiască meciuri internaţionale) şi unul de atletism (menit să readucă dragostea pentru alergare la Piteşti, ca şi medaliile de odinioară!), a refăcut proiectul de modernizare a Bazinului Olimpic (fiindcă a fost gândit prost de la început) etc.

Numai că, a arătat edilul, majoritatea (subţire, dar totuşi majoritate!) de care dispun PNL şi USR în CL Piteşti îi sabotează toate proiectele de hotărâre, după cum se decide politic la şedinţele de partid. Activitatea municipalităţii şi a societăţilor subordonate este grav afectată de comportamentul absurd al consilierilor liberali şi useriști care votează exclusiv politic, şi nu din perspectiva interesului piteştenilor!

Simţindu-se cu musca pe căciulă, cei doi viceprimari, Gelu Tofan (PNL) şi Mihai Mihăilescu (USR), au simţit nevoia să intervină şi, ca de obicei, să se facă de râs!

Tofan Gelu, membru al aripii din PNL care funcţionează după sloganul „Dacă ai cap, minte ce-ţi mai trebuie?!”, a protestat împotriva acuzaţiilor primarului pe care le-a numit, doct, „acea scrisorică”. Ce-a vrut să spună… probabil nu ştie nici el, aşa că nu insistăm. A mai zis şi că el colaborează foarte bine cu primarul… numai că liberalii nu votează proiectele de hotărâre ale edilului fiindcă nu sunt de acord cu ele. Cum ar veni, „adio, dar rămân cu tine!” sau ceva asemănător.

Jurnaliştii îl urmăreau şocaţi, încercând să înţeleagă câţi ca Gelu Tofan trebuie însumaţi ca să ajungi la un IQ supraunitar. Răspunsul a fost unanim: mulţi, foarte mulţi!

Tocmai atunci însă, viceprimarul liberal şi-a scos la iveală latura erudită! Şi a povestit ceva despre GALERIILE de artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna” care sunt restaurate în prezent în cadrul unui proiect cu finanţare europeană. În 5 minute a spus de trei ori GALERIILE, spre uluirea celor prezenţi care ştiu că este vorba despre o singură galerie.

De ce vede „la plural” întunecatul urmaş al Brătienilor rămâne un mister. Pe care totuşi nimeni nu şi-a propus să-l elucideze, fiindcă ne cunoaştem cu toţii omul! Iar de unde nu e, nimeni nu cere!

A intervenit imediat şi Mihai Mihăilescu, dornic şi el să-şi demonstreze inteligenţa ascuţită. Useristul i-a spus primarului Cristian Gentea: „Aceste ȘICANE la care vă referiţi sunt inevitabile!”. Adică a recunoscut senin că ei nu fac politica piteştenilor în consiliul local, ci se ocupă cu şicanarea adversarului politic!

Şi totuşi, noi îi plătim pe consilierii USR din bani publici ca să poarte infectele lor războaie politice? Se pare că da!

Fiind oarecum nevorbit, viceprimarul USR Mihăilescu nu s-a putut abţine şi a recunoscut că el, personal, nu ar finanţa FC Argeş, ci mai degrabă ar fi pentru susţinerea sporturilor de masă.

Aveţi, evident, nevoie de translator, aşa-i?

E simplu: Mihăilescu, ca orice neomarxist de la USR, visează cu ochii deschişi la Daciada comunistă.

I s-ar fi putut explica, cu blândeţe, că fotbalul este un sport de masă, practicat de zeci şi zeci de mii de argeşeni, organizat sau mai puţin organizat, toţi visând să ajungă la FC Argeş. Ar fi fost zadarnic pentru că lor, la USR, după cum s-a văzut în deja celebrul filmuleţ devenit viral pe social-media, le plac alte sporturi: sticlism, coniac-canoe, halberism, după care un poker de toată frumuseţea urmat de un lapte gros la (oricare) domiciliu.

Deputatul Ionuţ Moșteanu şi prefectul Emilia Mateescu ar putea confirma oricând ce-au văzut deja toţi argeşenii! Iar de-aici rezultă şi motivul pentru care pufoşenia roz a ajuns prefect, deşi a luat doar 5,5 la examenul organizat pentru funcţia de secretar al judeţului Argeş!

Cât despre termitele din CL Piteşti, concluzia nu poate fi decât una: când nişte cretini votează alţi cretini, rezultatul nu poate fi decât tragic! Şi este!

D.M.D.

P.S. Jurnalistele Liliana Costache şi Ioana Făcăleaţă au fost senzaţionale în confruntarea media cu cei doi viceprimari, pe care i-au făcut realmente muci! Binesss! Nota 10!