Bugetarul miliardar vrea să ajungă primar al Piteştiului

0
415

comisar-sef multimiliardar BMWDupă cum am mai spus, „Ziarul de Argeş” nu este o publicaţie comodă. Noi nu o să publicăm niciodată până la exasperare cele trei-patru ştiri răsuflate pe care le copiază de la unul la altul, zilnic, site-urile argeşene. Nici nu ne sperie faptul că deranjăm, că supărăm şi uneori scoatem din minţi oameni răi, hoţi şi ticăloşi. Vrem doar ca, în timp, dumneavoastră să fiţi mândri că aveţi un ziar care să vă reprezinte, un ziar care să nu se teamă să le spună lucrurilor pe nume. Oricâte probleme ne-ar crea acest gen de presă.
Acest articol reprezintă parte dintr-o campanie de presă. O campanie în avantajul Piteştiului şi al piteştenilor. Pentru că există oameni care vor să pară altceva decât sunt şi se folosesc de naivitatea dumneavoastră pentru a vă păcăli şi a vă manipula.
Pentru început doresc să vă pun câteva întrebări. Sunt întrebări menite să vă facă să gândiţi un pic înainte să daţi sute sau chiar mii de like-uri la postări mincinoase. Libidinoase chiar!
1) Credeţi că este posibil ca, dintr-un salariu de poliţist, bugetar deci, care niciodată nu a depăşit 4.000 RON, să-ţi cumperi un BMW X5? Automobil pe care să-l şi întreţii, în sensul că o revizie costă uşor 2.500 RON, anvelopele peste 5.000 RON, un simplu bec LED în jur de 200 RON etc.
2) Credeţi că este posibil să-ţi petreci anual concedii de lux în străinătate, tu fiind un bugetar… cu BMW X5?
3) Credeţi că este posibil să ai un standard de viaţă extrem de ridicat, tu fiind un bugetar cu leafă mică şi cu PATRU copii în întreţinere? Aici trebuie incluse mese peste mese în localuri de lux, cheltuieli exorbitante cu haine de firmă, vacanţe de lux în ţară şi străinătate, autoturism BMW şi pentru băiatul cel mare etc.
4) Vi se pare normal să candideze pentru o funcţie importantă, să zicem primar al Piteştiului, un individ care excelează în vrăjirea şi prostirea oamenilor pe faţă, dar care a cheltuit în viaţă de zece ori mai mult decât a câştigat legal, pe statul de plată?!
Ei bine, nouă ni se pare totul o mare porcărie. O campanie de dezinformare libidinoasă, exhibată pe Facebook de un om care în realitate este interesat de cu totul altceva decât de binele nostru.
Vă cer doar să analizaţi atent, pentru că este uşor să vedeţi lupul în piele de oaie. Să nu credeţi o poveste frumoasă doar pentru că vă este livrată pe Facebook de către comisarul… vieţii! Să judecaţi corect şi echidistant, în sensul că, dacă l-aţi blamat pe bună dreptate pe deputatul Cătălin Rădulescu pentru că poza pe Facebook în chiloţi, cu atât mai mult trebuie dezavuat individul la care mă refer, individ care, disperat după like-uri, notorietate şi ţintind voturi, s-a pozat în chiloţi în timp ce era călărit de nevastă în apele mării!
Vom reveni asupra acestui caz de lup care se vrea paznic la stână. Pentru că, după aproape 20 de ani de presă, e greu să ne prostească în faţă bugetarul miliardar…
D.M.D.