Bogdan Minciunescu, subprefect al județului Argeș: Prefectura Argeș a devenit laboratorul politic al PNL, iar cabinetul condus de Radu Perianu are rol doar de ghilotină politică.

0
123

Vreau să mă dezic de toate acțiunile Prefectului de Argeș care a transformat Prefectura într-un instrument politic pe care îl folosește doar pentru interesul partidului.

Am jurat în urmă cu 1 an și 8 luni să apărărm și să respectăm interesele argeșenilor, nu interesele meschine ale unui grup politic lacom de publicitate, de putere și dominați de dorința de a distruge, nu de a construi. Vin dintr-un domeniu în care timp de 17 ani am învățat să construiesc și nu pot accepta să văd cum niște marionete politice, care nu au construit nimic în viață, se folosesc de funcții doar pentru a distruge și a-și satisface propriile interese politice.

În afară de atacuri repetate, de ură, de amenzi și controale nu ați făcut nimic pentru județul Argeș, nu ați construit nimic pentru #argeșeni, nu ați făcut niciun demers pentru vreun proiect sau pentru a susține vreo investiție.

Vă folosiți abuziv de instituțiile publice, ca de un breloc politic, pentru a vă arăta puterea, pentru a crea presiune și spaimă.

Ce ați făcut pentru argeșeni?! Ați dat amenzi în instituțiile publice, care vor fi plătite tot din banii argeșenilor, dar nu ați rezovat nicio problemă și nici n-ați venit cu soluții. Ați făcut abuz de putere, excez de zel și multă publicitate pentru nimic.