BEȚIA de cuvinte a Lenuței Lasconi nu poate acoperi adevărul : muscelenii se vor despărți, cu scârbă, de primărița care crede că municipiul Câmpulung este zestre de la mă-sa și poate să-l mute în județul Brașov dacă o f..te gândul!

0
679

Toate, dar absolut toate municipiile și orașele care au ajuns pe mâna unor primari USR sunt administrate ca un spital de nebuni, unde manager a ajuns cel mai dilimandros pacient!

Timișoara, Brașov, București (plus Sectorul 1!), dar mai ales Câmpulung Muscel, sunt adevărate experimente psihotice în cadrul cărora, fel de fel de creaturi bizare, desprinse parcă din pelicule regizate de Quentin Tarantino, se joacă vesel și periculos cu destinele a zeci și sute de mii de români!

N-o să vorbim aici de Nicușor Dan , Clotilde Armand, Allen Coliban și  Dominic Fritz, pentru că sunt proștii altora! Să se spele pe cap cu ei cei care i-au ales, pentru că merită! Ei au votat!

Elena Lasconi, Lenuța noastră de la PRO TV, este însă altă mâncare de pește! A ajuns primar la Câmpulung profitând de notorietatea ei de jurnalistă și câștigătoare a MasterChef România, unde s-a dovedit miezul din Fanta la fasole cu cârnați și varză cu jumări!

Mandatul USR-istei Lasconi la Câmpulung este o colecție de ,,AȘA NU!”. O suită de neghiobii administrative, de prăduieli bugetare nemaiîntâlnite, de declarații care aduc aminte de celebrul Brătianu Cartof, în zilele lui bune!

Zilele trecute, această useristă isterică a declanșat o nouă cruciadă a prostiei și a bunului simț deficitar (adică ,,lipsă”, ca să priceapă și fanii ei ușor cretini!).

Ei bine, Nuți Lasconi zice că n-a primit nici un fel de ajutor de la Consiliul Județean Argeș. Că n-a ajutat-o nici Guvernul României. Practic nimeni, nici PSD, nici PNL, nici Uniunea Europeană, nici Organizația Națiunilor Unite, nici FIFA, nici UNICEF, nici Federația Română de Șah, nici Taverna Racilor și nici Elon Musk plus Angelina Jolie nu vor să sprijine administrația impotentă a fostei bucătărese TV în eforturile ei de a distruge din temelii viitorul fostei capitale a Țării Românești!

Așa că, într-un moment de delir veninos, această caricatură politică care a capturat Primăria Câmpulung printr-o campanie mincinoasă, în care a promis că va aduce dezvoltare și prosperitate ( reușind doar să îngroape municipiul în lipsuri, sărăcie și mizerie!), a declarat că ia în calcul să susțină desprinderea Câmpulungului de județul Argeș și alipirea municipiului la județul Brașov!

Nu râdeți, pentru că nu este nimic de râs! Bizara asta este primarul unui municipiu argeșean, nu este Leana Pârțag din Sadova, chiar dacă au un IQ similar!

Firește că ce delirează această individă nu se poate face, dar este foarte grav că prostia, iresponsabilitatea și posibil consumul de substanțe dubioase (lucru obișnuit la PRO TV, vezi cazul Toma Cuzin – Firicel!) au la Câmpulung o platformă de exprimare la cel mai înalt nivel! Răul diseminat de Lenuța Lasconi în Muscel acționează ca un virus care îmbolnăvește o comunitate sănătoasă, transformând-o după chipul și asemănarea primăriței Bălăceanca Style!

De ce face asta Elena Lasconi, mascota userista de la Muscel? Simplu: toate sondajele arată că, în 2024, nu va depăși 15% din voturile câmpulungenilor, în timp ce USR, partidul sinistru care a propulsat-o, va obține undeva în jurul a 9% din voturi!

Ce înseamnă asta? Înseamnă că muscelenii au înțeles cu cine și cu ce au de-a face! Au înțeles că au fost păcăliți, că au fost înșelați, că au fost prostiți pe față de Elena Lasconi, un alt gen de Clotilde Armand, la fel de incompetentă și de tupeistă!

BEȚIA de cuvinte a primarului USR Elena Lasconi trebuie sancționată mediatic. Dar și ignorată, de musceleni. Pentru că nu contează! Anul viitor, această flatulență edilitară nu va mai exista și va părăsi Primăria Câmpulung într-un cor de huiduieli și înjurături. Comunitatea, abuzată și falimentată de ideile complet smintite ale primăriței își va lua revanșa!

D.M.D.

P.S. Ați observat că n-am mai scris ,,Muie USR!”. Pentru că se subînțelege!