Bărbat violent, prins cu focuri de armă

0
74

Bărbatul violent a fost prins cu focuri de armă.

Biroul de presă al Poliției Argeș transmite: ” În urmă informațiilor apărute în spațiul public, vă aducem la cunoștință următoarele:

Polițiștii Secției Rurale Leordeni au intervenit pe raza localității Teiu pentru identificarea și imobilizarea unui bărbat de 37 de ani, cunoscut cu probleme de natură psihică, bărbat care s-ar fi manifestat violent față de alte persoane.

Bărbatul nu s-a supus somatiilor.A încercat să fugă și să se opună imobilizării, manifestându-se agresiv față de polițiști, pentru prinderea și imobilizarea acestuia fiind efectuat uz de armă. Cu ocazia imobilizării, a fost efectuat uz de armă asupra bărbatului, ca urmare a faptului că acesta a încercat să folosească împotriva polițiștilor obiecte tăietor-înțepătoare, obiecte pe care le avea asupra sa”. Incidentul neplăcut a avut loc pe câmp.

Incidentul s-a petrecut în comună Teiu, un bărbat fiind împușcat de un polițist.Bărbatul a fost rănit la un picior ( coapsă ) , ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență  (ISU) Argeș.