Bad habits die hard: Doctorul Gabriel Copciag, nașul fetei șefului PNL Argeș Adrian Miuțescu, pregătește o avalanșă de angajări pe criterii politice la Spitalul Județean Argeș!

0
452

În acest moment, la Spitalul Județean Argeș se derulează o operațiune de-a dreptul penală a mafiei sanitare liberale.

Gabriel Copciag, directorul medical al instituției, personaj care ocupă funcția datorită faptului că este nașul de cununie al fetei șefului de la PNL Argeș, Adrian Miuțescu, profită de pandemia de Covid 19 pentru a comite o serie de a abuzuri flagrante. Abuzuri de genul celor care i-au adus otristă notorietate în perioada guvernării PNL (2005 – 2008) când tot Miuțescu l-a pus în funcție și s-a compromis prin zeci și zeci de angajări aranjate și investiții dubioase.

Profitând de faptul că managerul Spitalului Județean, Adriana Molfea, a fost în concediu, doctorașul PNL Gabriel Copciag a demarat o serie de angajări dubioase, unde se știe deja că vor avea prioritate amicii săi, politici și personali. Va fi dosar la DNA cu siguranță, pentru că ,,eroul” în halat alb își bate joc de lege!

Apropo, Gabriel Copciag nu are încredere în nimeni, pe considerentul că unii medici liberali, care și-au asigurat locul prin ,,negociere” cu el, ar putea să rămână neangajați și să-și dea drumul la gură! Așa că, în calitate de director medical, va fi președintele comisiei care va analiza dosarele și va decide cine merită să lucreze la Spitalul Județean. În sensul că doar cei care cunosc bine tabla împărțirii au șanse reale, restul …pot să încerce data viitoare!

În mod normal, conducerea CJ Argeș ar trebui să pună imediat capăt nebuniei instaurate de directorul medical Gabriel Copciag la SJUA și să-l trimită înapoi la Secția de Ortopedie, unde era expertul numărul unu în reducerea mobilității brațelor și picioarelor pacienților prin intermediul unor proceduri medicale eșuate, inspirate din filmul Spăegătorul de oase!

Vom reveni!

D.M.D.