Avocatul liberal Narcis Sofianu insultă şi bate câmpii

0
5220

Brătienii s-ar răsuci în mormânt de ruşine:
Avocatul liberal Narcis Sofianu insultă şi bate câmpii

????????????????????????????????????

Ultimele zile de caniculă par că l-au afectat grav pe avocatul liberal Narcis Sofianu, unul dintre consilierii judeţeni ai PNL. Deşi este celebru pentru modul extrem de violent în care-şi atacă oponenţii politici, Sofianu s-a întrecut acum pe sine declarând următoarele tembelisme unui săptămânal local plin de ticăloşie. Şi ticăloşi!
„În primul rând, vreau să discut despre declaraţia de avere a d-lui viceprimar Ionică, ce nu este completată aşa cum prevede legea. Nu-mi dau seama unde lucrează nici vicele, nici soţia sa, pentru că la rubrica venituri, acolo unde trebuia menţionată instituţia angajatoare sau firma, scrie salariu.”
Evident, declaraţia de avere este completată corect. Cât despre faptul că Narcis Sofianu nu-şi dă seama unde lucrează viceprimarul, acest lucru trebuie pus pe seama unei eventuale insolaţii care-l dezorientează la maximum pe agitatul liberal.
În continuare, fidel principiului său că, dacă tot deschide gura, măcar să jignească pe cineva, Sofianu s-a referit şi la preşedintele CJ Argeş Florin Tecău: „Indiferent la ce partid va fi, pălăria de preşedinte al Consiliului Judeţean e prea mare pentru el, ca să nu zic că-l acoperă de tot. De altfel, consider că e un pierde vară pe bani publici. (…) Când intru în Consiliul Judeţean, parcă mă aşez în faţa televizorului şi mă uit la desene animate”.
E posibil totuşi ca de la desene animate să i se tragă! Până una-alta, Florin Tecău este singurul preşedinte de Consiliu Judeţean din România care nu a fost acuzat de corupţie. A câştigat alegerile în mod triumfal şi se bucură de susţinerea unui număr de persoane mai mare decât numărul milioanelor luate de familia Sofianu în urma „afacerilor” cu Termoficarea piteşteană acum mai bine de un deceniu!
D.M.D.