Averea de milioane de euro a directorului Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu – o flegmă pe obrazul tuturor oamenilor cinstiți din România!

0
245

Directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, este (sau cel puțin ar trebui să fie!) un bugetar de nivel mediu. În sensul că, potrivit ultimei lui declarații de avere, câștiga lunar puțin peste 12 000 de lei! Asta în prezent pentru că, în 2018, spre exemplu, câștiga doar 8000 de lei pe lună.

Alina Chiriloiu, soția lui, angajată a Ocolului Silvic Pitești, are un salariu lunar de circa 6400 de lei!

Ce vreau să spun cu asta?

Simplu: în cele mai prospere luni din viața lor, soții Chiriloiu au câștigat, împreună, în jur de 18 400 de lei lunar. Mai puțin decât un parlamentar. Mai puțin decât un judecător de la o judecătorie de oraș. Mai puțin decât un procuror de la un parchet orășenesc!

Cu toate acestea, familia Chiriloiu ar face oricând de rușine, la capitolul avere, cei mai mulți oameni de afaceri de top din județul Argeș!

Soții Chiriloiu au un patrimoniu de mai multe milioane de euro euro.

Au două case, una la Smeura (210 mp) și una în Pitești (170 mp), un apartament în București, 21 de terenuri intravilane, un Mercedes ( an de fabricație 2020 – cumpărat de nou), un Nissan de teren (an fabricație 2015 – cumpărat de nou), ceasuri și bijuterii de aur în valoare de 8000 de euro, arme și lunete în valoare de 11 300 de euro și circa 1 500 000 de lei în conturi!

Soții Chiriloiu au doi copii, cu a căror creștere și educație au cheltuit sume fabuloase. Doar în anul 2017, Armand Chiriloiu i-a donat fetei lui, Chiriloiu Laura Irina, minoră la acea vreme, fabuloasa suma de 228227 lei!

Printre cititorii noștri sunt o mulțime de persoane care câștigă la fel de mult sau chiar mai mult decât bugetarul Armand Chiriloiu. Sunt IT-iști cu salarii de câteva mii de euro, corporatiști care depășesc cei 2200 de euro pe care îi câștigă lunar Armand Chiriloiu, profesori universitari care îl depășesc lejer la venituri pe don Armando, avocați, medici cu salariu dublu în comparație cu al șefului de la Direcția Silvică, până și curieri, taximetriști cu experiență, piloți, controlori de trafic aerian, ingineri la Dacia, arhitecți, chefi bucătari etc.

Deci, sunt nenumărate persoane care câștigă cu mult mai mult decât cei 12 000 de lei pe care îi primește, lunar, de la statul român, bossul Direcției Silvice Argeș!

Și atunci, cum se face că nici 1% dintre cei care-l depășesc cu mult la venituri, nu au averea lui don Armando? Nu au vile de lux în Pădurea Trivale (Smeura) și nici în alte zone rezidențiale ale Piteștiului, încercuite cu garduri impozante, cu porți automatizate, cu sisteme de supraveghere și control acces, cu dependințe nenumărate, cu terase, garaje, cu mii de metri pătrați de curte, în valoare, fiecare, de peste un milion de euro. Plus un apartament la București!

De ce nu au nici 1% din cei care câștigă cu mult mai mult decât don Armando, 21 de terenuri intravilane în zonele cele mai scumpe ale Argeșului, în valoare totală de milioane de euro? Să fie toți proști, numai Chiriloiu genial?!

Câți dintre dumneavoastră, cei cu salarii mult mai mari decât don Armando, șeful D.S. Argeș, aveți 1 500 000 de lei în cont?

Câți vă permiteți să mergeți în safariuri de zeci de mii de dolari, alături de persoane care amenajează drumuri forestiere (aici e un conflict de interese cât Palatul Parlamentului!) sau cu parlamentari și miniștri?

În ultimii 12 ani, Armand Chiriloiu a avut venituri, în medie, de 100 000 de RON anual. Deci, un total de 1 200 000 de RON !

Adică o sumă mai mică decât ,,mărunțiștul” pe care-l ține în conturi!

Chiar nu vă deranjează, pe toți oamenii cinstiți din Argeș, batjocura asta? Doar pentru traiul de zi cu zi, Armand Chiriloiu ar fi cheltuit integral sumele câștigate din salariu. Asta dacă ar fi făcut economie!

De unde atunci banii pentru Mercedes? Banii pentru vila din Pitești, care valorează, doar ea, peste un milion de euro, adică… cu 400% mai mult decât a câștigat Armand Chiriloiu în 12 ani?! De unde a avut să-i doneze 228 227 de RON fetei?

Armand Chiriloiu trebuie demis de urgență din funcție. Orice secundă în care este menținut pe post reprezintă o flegmă pe obrazul oamenilor cinstiți din România!

D.M.D.

P.S. Luni, vă vom prezenta, în exclusivitate, o altă dovadă a faptului că Armand Chiriloiu își bate joc de ministrul Mediului, de șeful Romsilva, de instanțe, de opinia publică, de toți și de toate!