Atâta s-a putut! PNL strânge semnături pentru candidatul lor cu 12 clase, înșelându-i pe locuitorii din Albota!

0
141

Disperarea PNL a devenit deja amuzantă! La Albota, soția candidatului liberal cu 12 clase, deja celebrul Ando, fost figurant în clipurile maneliștilor Nicolae Guță și Don Genove, fan până la moarte al drogatului Florin Salam, a ieșit la strâns semnături împreună cu două prietene. (Am vrut, inițial, să scriu ,,cu două doamne”, dar n-am fost în stare, fiindcă v-am promis că o să vă spun mereu adevărul!)

Ce credeți că pretindea acest trio trist care susține un candidat de 6,9 procente în intenția de vot a locuitorilor din Albota?! Le spuneau albotenilor pe care-i abordau, cu tupeul doamnelor de pe rutele ocolitoare (v-a plăcut exprimarea, este?!) că ele strâng semnături pentru a determina Primăria Albota să aloce niște mulți mulți bani pentru aderarea comunei la transportul metropolitan piteștean.

Nu râdeți, că așa se rezolvă problemele, mai nou. Niște stimabile, dintre care șefa de trupă nici nu locuiește pe bune în Albota (lucru care se va vedea din filmări realizate 24 din 24, din declarații de martori făcute sub jurământ la organele de cercetare penală etc. – pentru ca legea impune niște condiții stricte pentru a avea domiciliul într-o localitate, cu intenția de a candida! ) gata, strâng ele câteva semnături și pac, problema e rezolvată. Că e vorba și de bani, de decizia C.L. Albota, de o analiză temeinică etc., asta pare să nu conteze, că una este să-ți etalezi fundul din Dubai, alta este să înțelegi cum funcționează administrația publică locală!

În realitate, semnăturile vor fi folosite pentru candidatura lui Ando 12 clase la funcția de primar. S-a lucrat astfel, un pic mai golănește, pentru că PNL Albota nu are 10 membri cu cotizațiile la zi, iar nimeni din comună, cu excepția câtorva caricaturi triste, n-ar semna în veci pentru un băiețaș care scrie ,,miau” ca pisica (în zilele în care este inspirat!).

Urmărim cu foarte mare atenție ce se întâmplă la Albota, pentru că este o premieră chiar și pentru PNL. Partidul a aruncat în luptă ,,Echipa 69”, ca ultimă soluție de avarie, după ce toți oamenii serioși au declinat oferta Alinei Gorghiu, nevrând să se amestece într-o luptă pierdută din start!

Ando a acceptat, fiindcă el n-are nimic de pierdut.

După ce te-ai fotografiat în stil Dorian Popa, cățărat pe mașină, după ce te-ai pozat cu ochii umezi lângă Florin Salam și ai miorlăit cu Nicolae Guță, nu mai ai nici o imagine de protejat.

D.M.D.