Ziarul de Arges

Armand Chiriloiu, bossul Direcției Silvice Argeș, acuzat că a participat la o orgie sexuală alături de omogul său din Vrancea!

La începutul acestei săptămâni, publicația ,,Gazeta de perete” a facut public o situație incredibilă: Armand Chiriloiu, șeful Direcției Silvice Argeș, nu este doar un director jalnic, în mandatul căruia Argeșul a ajuns în topul defrișărilor frauduloase (conform Greenpeace România!), ci și un amator de petreceri destrăbălate cu petarde ieftine (300 de lei prestația!).

Iată articolul în cauză, pe care îl vom comenta ulterior.

,,Orgii în fosta vilă a lui Ceaușescu de la Soveja, cu protagoniști din zona silvică!

Protagoniștii, șeful Direcției Silvice Vrancea, Lucian Zanfir, directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu și cîțiva angajați din Ocolul Silvic Soveja. Ispita fiind o tânără din judetul Buzău, angajată la Spitalul Municipal din Buzău și adusă pe meleaguri mioritice de către un interlop , zis “Făcăleț”, tot din Buzău.

,,Nefăcuta” s-a produs joi seară pe când cei sosiți la vânătoare le-a fost servită și ispita, din care s-au ”înfruptat” atât actualul director al Direcției Silvice Vrancea, Lucian Zanfir, cât și omologul său, nimeni altul decât Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, cunoscut de către apropiați ca având astfel de vicii.

Tânăra ispită s-a aratat indignată de faptul că, actualul director, Lucian Zanfir, gazda, nu a fost destul de generos, având în vedere că are o funcție destul de importantă iar veniturile sunt pe măsură. Directorasul nostru, pentru serviciile prestate nu a plătit decât suma de 300 de lei brunetei voluptoase care sosise să le tina companie. “Ce fel de director este asta? A dat numai 300 de lei frate!!!”, ar fi spus tânăra.

Nu este cazul sa mai amintim prea multe nume, deloc importante, angajați ai Ocolului Silvic Soveja, printre ei fiind și cumătrul sefului Direcției Silvice, precum și fratele acestuia, un personaj implicat în mai multe scandaluri și cunoscut ca fiind certat cu legea.

Astfel, vila Dragomirna, cum se numește locația, care ar fi trebuit să găzduiască turiști sau vânători sosiți în Soveja, iată că a devenit platou de filme cu orgii. Fiți cu ochii pe noi. Avem detalii exclusiviste pe care le vom publica în curând.

Deci, ecce homo!

Don Armando, protejatul a trei prim miniștri liberali (Ludovic Orban, Florin Cîțu și Nicolae Ciucă!) și al miniștrilor liberali de la Mediu, Ape și Păduri (Costel Alexe și Mircea Fechet!) nu-și face de cap doar la cabanele silvice din Argeș (Mozacu -Negrași, Bahna Rusului – Nucșoara, Poienile Vâlsanului – Brăduleț și Valea Iașului ), ci și-a extins aria chefurilor și petrecerilor deocheate în întreagă țară!

Pentru că omul este de neatins! Chiar dacă și prin Soveja se știe că are vicii incompatibile cu calitatea de demnitari, Armand Chiriloiu continua să-și facă de cap la conducerea Direcției Silvice Argeș, unde își bate joc nu doar de pădurile Argeșului, dar și de bani statului roman!

În pofida unui sistem MAFIOT care-l protejează, Armand Chiriloiu va pleca din funcția de director al Direcției Silvice Argeș! Trebuia să plece din august, dar a fost salvat pe ultima sută de metri de o intervenție specială. Degeaba însă, pentru că scandalul va fi atât de mare, încât cei care-l ajută vor cădea cu el!

Luni, Ziarul de Argeș va demonstra cum este protejat don Armando de acuzații, cum i se curăță imaginea plină de jeg și corupție de către superiori și de către fel de fel de pulifrici din instituțiile statului care ar trebuie să-l tragă la răspundere, nu să-l albească!

D.M.D.

Exit mobile version