Ar fi foarte rău dacă am scăpat de Rădulescu Mitralieră şi am dat de un fel de Pablo Escobar Campesino!

0
435

Judeţul Argeş a suferit grav la capitolul imagine, timp de opt ani, din cauza prezenţei în prim-planul clasei sale politice a unui anume Mitralieră, cunoscut şi sub numele de Cătălin Rădulescu.

Toate prostiile comise aproape fără contenire de acest descreierat s-au reflectat cumva asupra PSD, nu doar la nivel judeţean, ci chiar la nivel naţional, unde se vorbea de social-democraţi ca de partidul lui Mitralieră. Toate realizările partidului, indiscutabile de altfel, erau anulate de istericalele acestui fanfaron prăduitor, condamnat deja la închisoare cu suspendare într-un dosar şi cu alte câteva pe rol.

De ceva vreme, din ce în ce mai multe informaţii acreditează ideea că unul dintre ciracii de pe vremuri ai deputatului Mitralieră, persoană care l-a susţinut mereu pe diliu şi care a semnat lista de susţinători în baza căreia Liviu Dragnea l-a impus pe listă pe Cătălin Rădulescu, împotriva dorinţei conducerii de atunci a PSD Argeş (conducerea actuală trebuie felicitată pentru că a rupt pisica în două şi l-a dat afară pe Mitralieră, aşa cum trebuia procedat de mult!), ţine morţiş să-i ia locul.

Până acum am crezut cu toţii că norocul l-a făcut euforic. Pe munca altora, omul a ajuns într-un fotoliu care pare a fi o pălărie mult prea mare pentru el!

Omul nostru „îşi face filme”, cum ar spune generaţia Florin Ristei, cum că este un mare combinator, cu intrări la fel de fel de dubioşi cu funcţii, cu tot felul de relaţii cu epoleţi, cu pocnitori de presă gata să detoneze la comandă flatulenţe mediatice fără nicio legătură cu realitatea etc.

Omul nostru pare că s-a înhăitat cu câţiva dubioşi, actuali şi foşti din IPJ Argeş, pe care i-a ridicat sau îi va ridica DNA şi le va da cu legea penală peste bot dacă nu se potolesc şi se joacă în continuare de-a mafioţii cu mediul de afaceri argeşean.

Omul nostru pare informat. Şi chiar este din moment ce sună noaptea să propună întâlniri cu băieţi cu ochi albaştri, se oferă să intermedieze retragerea unor acţiuni civile fără niciun fundament (care între timp au fost retrase chiar de cel care le-a iniţiat din moment ce chiar DNA a confirmat adevărul celor dezvăluite, iar individul le-a recunoscut sub semnătură, când a şi renunţat la uniformă şi s-a bucurat că nu a dormit după gratii)!

Omul nostru coordonează atacuri de presă asupra unora care au şcoală mai multă decât are el vacanţă! Nu înţelege că este o mare deosebire între el, care a avut noroc, şi cei pe care îi sabotează, care au valoare!

Cu oameni care uită de unde au plecat şi care pretind respect, dar nu-l arată celor care le sunt superiori la toate capitolele, răbdarea nu este o soluţie. Iar să întorci, creştineşte, celălalt obraz este o greşeală. Care, sunt sigur, nu va fi comisă!

Ar fi foarte rău pentru noi toţi, argeşenii, dacă am scăpat de Mitralieră şi am dat de un fel de Pablo Escobar wannabe, doar că aşa, mai campesino!

D.M.D.