Ando, băiatul cu 12 clase pe care-l susține doamna Alina Gorghiu, a încercat să-și rezolve o problemă personală folosindu-se de calitatea de președinte al PNL Albota!

0
171

Ando, băiatul de la PNL Albota, a lovit din nou. Mai precis, s-a lovit! Cu tesla! Dureros!

Iată ce a postat acum câteva zile pe contul său de facebook, băiatul cu 12 clase pe care Alina Gorghiu și colega ei de partid, Miss Autopsia, l-au aruncat în lupta pentru funcția de primar al comunei Albota. Luptă în care Ando evoluează spectaculos, având undeva în jurul a 6,9% din intenția de vot a locuitorilor comunei (având deci asigurat ultimul loc!)

,,Dragi cetățeni, va aduc la cu cunoștința ca azi, 27.04.2023 am avut o audiență la domnul primar: Dumitru Ion, audiență programată telefonic cu 2 zile in urma. Ca și președinte PNL am vrut sa discut cu dansul mai multe aspecte cu privire la comuna Albota, la bunul mers și dezvoltarea comunei, dar și in calitate de simplu cetățean cu o validare a unor terenuri, validare făcută in instanța cu sentința civilă definitiva și irevocabila, dar care din 2011 (anul in care s-a câștigat in instanța validarea) si până în prezent nu a fost posibilă scrierea titlului de proprietate decât parțial ca de…nu se mai găsesc terenurile…in fine…

Revenind asupra audienței de azi, cea programată acum 2 zile la domnia sa, domnul Dumitru Ion având calitatea de primar, constat cu stupoare ca deși dansul era in Primarie l-a delegat pe dl. viceprimar sa discute cu mine ca de…domnul primar nu poate…

Domnule primar Dumitru Ion, este normal așa ceva?

Este normal sa nu puteți lua contact cu un cetățean, cu președintele PNL filiala Albota?

Oare cum credeți ca ajutați dvs comuna cu acest comportament? De ce faceți diferențe între oameni?”

Băi, Ando, suntem alături de tine în greaua suferință pe care ți-a pricinuit-o contactul cu realitatea!

Câteva explicații, ca să nu rămâi așa!

În primul rând, ți-a fost acordată audiența solicitată. Viceprimarul, ca și primarul, reprezintă primăria. Deci, legea a fost respectată.

Primarul Ion Dumitru, pe bună dreptate, nu dorește să discute cu tine, ca șef al PNL Albota, despre bunul mers și dezvoltarea comunei. O dată pentru că tu nu stai în Albota, ci în Bradu și, în al doilea rând, pentru că primarul Ion Dumitru chiar dezvoltă Albota, de niște decenii bune, și e greu de crezut că are nevoie de expertiza unui băiat cu 12 clase, ca tine. Știu că doare, dar asta e realitatea!

Trecem peste exprimarea ta, care te recomandă ca fiind prea des absent la orele de gramatică : ,,Este normal sa nu puteți lua contact cu un cetățean, cu președintele PNL filiala Albota?” (Tu nu ai putut lua contact cu primarul, nu edilul cu tine, dragă Demostene!) și trecem la lucruri importante.

E foarte rău să faci uz de calitatea ta politică pentru a-ți rezolva o problemă personală (cea cu terenuri!). Doamna Gorghiu Alina, feblețea mea, te poate lămuri imediat, deși s-ar putea să nu înțelegi din prima.

În locul tău, n-aș mai repeta această TENTATIVĂ! S-ar putea să ia o turnură neașteptată și nedorită!

În altă ordine de idei, când te duci la o instituție a statului, mai ales când te pretinzi lider politic, pune mâna și i-ați o pereche de șosete! Știu că tu crezi că ești super șmecher cu gleznuțele goale, dar nu ești decât caraghios. Și penibil!

Și blugii ăia rupți în genunchi! Pe bune?! Nu ai ieșit să lingi o înghețată cu Alina Gorghiu, fratiwere! Te-ai prezentat să discuți cu un reprezentant al administrației publice locale, nu erai la club cu idolul tău, Florin Salam!

În fine, te-am menajat din nou, că ești tânăr și încă nu știi pe ce lume ești! Dar te-ai făcut de râs singur și ți-a ieșit bine de tot!

Cât despre alegeri, tu nu iei 10% nici dacă participi la două tururi de scrutin! Cât despre c.v., ai timp să-l modifici și să-l aduci la un numitor comun cu realitatea până la 1 iunie.

În caz contrar, iar râdem de tine. Dar o vom face serios, nu așa, în glumă!

D.M.D.