Ando 12 clase s-a făcut din nou de râs la Albota, cum numai un LIBERAL poate reuși!

0
124

Luni, 1 iulie, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, transmitea pe contul său oficial de facebook :

,,Au trecut alegerile, noi continuăm programul investițiilor conform promisiunilor. Asfaltăm strada Soresti 2 și vă rog să nu parcați mașinile pe drumul public deoarece ne îngreunați activitatea și s -ar putea să renunțăm la asfaltare. Vreau să vă aduc la cunoștință ca cele 1500 de voturi au fost dintotdeauna ale mele, pentru ca vin de la oamenii responsabili, oameni carora le mulțumesc! Peste patru ani când eu nu voi mai candida, și va  veți duela cu altcineva, să  faceți o campanie de bun simț, nu una mizerabilă cu multe atacuri la persoana. Eu v-am lăsat să vă faceți numărul , dacă ofeream cetățenilor date despre voi , mă descalificam. (…)

O postare corectă, o postare a unui gospodar desăvârșit, pe care niște derbedei din PNL l-au hărțuit aproape un an de zile, i-au fotografiat casa, i-au urmărit familia, au sărit în curtea casei fiicei pentru a face poze etc.

Ando 12 clase, fala și mândria Alinei Gorghiu (care i-a spus micuțului că este eroul ei!) a simțit nevoia să intervină. Iar cum toți știu că Ando este brici, a ieșit cea mai frumoasă sinucidere mediatică marca PNL din ultimele șase luni.

Să ne distrăm împreună, zic!

  • Prima afirmație a lui Ando, prima prostie: ,,E greu de crezut că o persoană cu o asemenea funcție, liderul unei comunități, aduce aprecieri doar votanților săi, numindu-i “responsabili”. Prin urmare, în opinia dânsului, restul sunt doar niște iresponsabili… și asta doar pentru că au o altă opțiune de vot… Rușinos pentru un primar care ar trebui să își respecte întreaga comunitate!”

După cum se vede, în spusele primarului Ion Dumitru nu se face nici o referire la votanții PNL. Edilul doar își laudă votanții, numindu-i responsabili!

Logica lui Ando e praf. Primarul n-a spus nimic despre votanții PNL, lucru evident. Doar le-a mulțumit celor care l-au votat, așa cum se procedează peste tot.

După Ando, dacă-i spui prietenei tale că este superbă și e cea mai frumoasă femeie din lume, automat le jignești pe restul, fiindcă le faci urâte cu spume!

Beculește IQ-ul liberalului de 87, nu vi se pare?!

  • Ando continuă cu faultarea logicii :,,Pe de altă parte, să spui că ai opțiunea să renunți la o asfaltare, după bunul plac, doar pentru că mașinile cetățenilor obstrucționează lucrările…, iar cred că e o afirmație nelalocul ei.

Nici vorbă de așa ceva! Primarul Ion Dumitru le-a spus oamenilor de pe acea stradă că, dacă parchează mașinile pe carosabil, nu se va face asfaltarea.

Fiindcă nu se poate asfalta pe sub mașinile parcate, Ando! Până și tu, care nu ești prea deștept, ai putea să înțelegi asta dacă-ți desenează cineva!

Asfaltarea în cauză nu este realizată de CJ Argeș, cum zici tu, ci se face în urma colaborării dintre primarul PSD Ion Dumitru  și conducerea PSD a Consiliului Județean.

Sigurii care n-au legătură cu asfaltarea sunteți voi, liberalii! Din nou, sunteți complet pe dinafară!

  • Pe măsură ce se chinuie să scrie, Ando o ia Brăila: ,,Cât despre jignirile aduse dlui Cristi Mao…., doar alte frustrări ce să spunem. Păcat că la candidatură nu se dau și niște testări, nu de-alta, dar de la o vârstă, mai trebuie verificată și memoria… una dintre întrebări ar trebui să fie: ,,La ce vârstă ați luat dvs. BAC-ul? Vă vedeți bârna din ochiul dvs., sau sunteți doar nostalgic după tinerețea dvs.?!”

Ando este deranjat de pretinse jigniri, dar comite el unele grosolane, chiar împotriva unchiului său, a celui care l-a botezat. De-abia acum putem vorbi de chestii abjecte, nu credeți?!

Tu vorbești de testări, Ando? Păi tu nu poți scrie 4 rânduri corect, fratello!

La ce vârstă a luat ducele bac-ul? Păi tu vorbești de carte? Primarul Ion Dumitru are și carte, are și studii, a și reușit în viață cum 99% dintre oameni nici nu visează!

Tu, în schimb, ai doar 12 clase! Și frustrarea că Ion Dumitru te-a învins la vot!

  • ,,Apreciez că oamenii care au votat Dumitru Ion ar fi trebuit să fie primii care să-i atragă atenția acestuia asupra modului de comunicare cu cetățenii, însă văd că din nou oamenii se complac cu mitocănia….”, a încheiat Ando.

Apreciezi prost! Oamenii nu se complac cu mitocănia, că altfel ar fi membri PNL Argeș. Albotenii sunt doar de acord cu primarul lor!

În rest, după cum ți-am mai spus, nu vei fi niciodată primar la Albota, așa cum nici Coteț nu va fi primar la Pitești!

Iar dacă așa spun eu, așa va fi! Eroina ta, Salteluța, va pleca, așa cum a plecat și din Timiș. Cu coada între picioare, adică!

Noi…. rămânem!

D.M.D.