Ziarul de Arges

Ando 12 clase e complet diliu : caricatura liberală contestă majorarea salariilor din Primăria Albota cu 5%, majorare obligatorie conform legii începând cu 1 ianuarie 2024!

Alboteni, iată cine vă cerșește votul! Râdeți, că aveți de cine!

Ando 12 clase, cu incapacitatea lui cronică de a înțelege orice situație, orice concept, orice problemă care depășește în complexitate textele manelelor lui Florin Salam pe care el le ascultă cu pasiune și în videoclipurile cărora joacă spectaculos de lipsit de talent, vine cu o ,,dezvăluire”!

Ando zice că Primăria Albota n-a avut bani ,,pentru afilierea la transportul metropolitan”, dar iată, i-a prins el, detectivul lui Pește, că au majorat salariile cu 5% de la 1 ianuarie 2024!

Nici să râzi de micuț nu poți, că te apucă mila. Omulețul ăsta, care n-a fost în stare să termine mai mult de 12 clase și care a lucrează ca operator PC la o firmă de cadastru, efectiv nu înțelege nimic! Nu pricepe nimic, așa că până și intrarea lui în Consiliul Local Albota (pentru că la 10% voturi nu speră la mai mult!) va fi un pericol pentru starea de normalitate din instituție.

,,Pentru a creea un plan detaliat al proiectelor pentru  comuna Albota, voi detalia unul dintre punctele cele mai importante, ca urmare:”, scrie Ando, șocând comunitatea elevilor de clasa a treia!

Omul se exprimă spectaculos, în sensul că pare un orator din Kenya vorbind în ebraică în fața unui auditoriu din Singapore!

Cum vede Ando 12 clase toată treaba? O vede de parcă ar privi lucrurile noaptea, într-un tunel, cu ochelari de soare și cu ochii închiși : ,,Implementarea de autobuze care să aibă rute fixe și frecvente către principalele puncte de interes, precum Pitești și celelalte mari comune din apropiere

– Colaborarea cu autoritățile locale și regionale pentru a integra rutele locale cu sistemul de transport metropolitan.

Când ai terminat 12 clase, dintre care în ultimele 9 ai avut fractură la gramatică și nu s-a mai lipit nimic, orice bordură este un Everest!

Ce faci mă, tu? Implementezi autobuze? Mai ușor ar fi, jur, să mastrochezi un mocârleț! Dacă nu știi cum, o întrebi pe doamna Gorghiu, că ea este expert!

Nimeni nu-i spune acestui băiat trist că nu pot fi în Albota autobuze care să treacă frecvent, pentru că ar costa atât de mult încât n-ar mai fi bani pentru nimic!

Plus că nu există autorități regionale care să realizeze transport metropolitan decât în căpuțul lui de liberal nefericit și certat cu logica și cultura generală.

În fine, nu-l băgați în seamă, votați ce trebuie ca să fie bine în continuare și aveți încredere în cel care v-a transformat comuna într-un colt de rai!

Ando nu e băiat rău, vă jur, dar cu un IQ sub 90 efectiv nu poate mai mult!

Înțeleg că o să-l sune și premierul Marcel Ciolacu ca să-i ceară scuze că și-a permis să majorize salariile a 1 200 000 de bugetari cu 5% și că ordonanța de guvern s-a aplicat și la Albota!

Ando, noi te-am iertat, puiule, dar nici tu să nu mai faci!

D.M.D.

Exit mobile version