Ando 12 clase confirmă pe Facebook: școala a fost grea și nici nu i-a plăcut deloc!

0
131

De ce este important să mergi la școală ca să înveți, nu ca să spargi semințe în pauză cu alți fute vânt? Pentru că dacă nu pui mâna pe carte de mic, mai târziu o să râdă lumea de tine.

Ando 12 clase este gluma politică a PNL la Albota. Băiatul a fost desemnat de Alina Gorghiu să se facă de râs la alegeri, misiune de care se achită cu brio.

V-am prezentat zeci de situații, doar în ultimele câteva luni, în care Ando 12 clase ar câștiga lejer finala IUmor, la capitolul umor involuntar! El, săracu, ar face orice să pară isteț, să capteze atenția celor din Albota. Alboteni care nici măcar nu-l cunosc, fiindcă omul s-a născut în București, locuiește în Bradu și își face veacul prin Pitești, în Albota având doar o mutație la o locuință închiriată pe unde nu trece mai niciodată, lucru care va fi dovedit cu filmări permanente care vor confirma încălcarea legii care-i permite candidatura și vor atesta o fraudă care va fi investigată după îndepărtarea doamnei Gorghiu de la Ministerul Justiției (ca să nu existe interferențe!).

În fine, sunt multe alte certitudini, despre care vom vorbi după alegeri, pentru că nu există iertare în fața legii pentru oamenii de acest gen.

Deocamdată, vă semnalăm o nouă dovadă de analfabetism multiplu comis cu veselie de Ando 12 clase la Albota. Băiatul ales de PNL, deși a pierdut cu 69 la 0 lupta cu Abecedarul, l-a urmărit din nou, împreună cu cei câțiva terminați care-l susțin, pe primarul Ion Dumitru, dar n-a reușit decât să constate că edilul este 1000% implicat în dezvoltarea comunei.

Așa că s-au mulțumit să filmeze o autoutilitară care transporta crengi rezultate din curățirea unor pomi care urmau să fie depozitate pe un câmp, într-un loc viran. După care, cu elanul inchizitorial pe care i-l dă vasta lui (in)cultură administrativă și legislativă, Ando 12 clase l-a acuzat de primar că aruncă deșeuri vegetale pe câmpurile din Albota în loc să…,,le predea colectorilor”! Ando are și soluția, și anume apelul la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ADI SERVSAL, de care crede el că aparține!

Din păcate, în capul lui Ando 12 clase este o mare dezordine, provocată de apropierea datei alegerilor, când nu va reuși să obțină un rezultat cu două cifre și, deci, se va face de râs inimaginabil.

Să facem corecturile necesare!

E foarte greu să scrii corect, având in vedere ca erai mereu plecat să uzi buretele la orele de Limba și Literatura Română! După cum puteți vedea din printul publicat drept dovadă, Ando crede că Asociația în cauză se numește ADI SEVERAL. Scrie acest lucru de două ori, așa că nu este o scăpare, ci doar dovada faptului că Abecedarul a câștigat din nou, prin knock-out, meciul cu liberalul cu 12 clase! Plus că Albota nu aparține de nici un ADI SERVSAL (asta este denumirea corectă!), asociația ocupându-se cu alte lucruri, nu cu ridicatul crengilor. Managementul deșeurilor, Ando, e altceva, tatii! Ar fi fabulos să sune lumea la birourile asociației să le ceară să le ridice crăci, moloz sau cine știe ce altceva!

Apoi, ce să vezi, băiat mic și trist care ești tu, crăcile era transportate, cu titlu gratuit, cu una dintre mașinile edilului! Care, pentru a mia oară, își folosește bunurile pentru a ajuta comunitatea.

Și nu, deșeurile vegetale nu erau aruncatre pe câmp, cum minți tu, de PROST informat sau pur și simplu că habar nu ai ce cauți tu în viața ta. Crengile erau depozitate într-un loc special desemnat de administrația publică locală, unde urmau să fie tocate cu o mașină specială. Apropo, știi că ramurile sunt biodegradabile? Înțelegi ce înseamnă asta? Firește că nu, dar poți consulta Dexonline! Sau poți suna la ADI SERVSAL, unde o echipă extraordinară de specialiști coordonată de Gabriel Moiceanu îți va explica, cu răbdare, repetitiv până pricepi, despre ce este vorba!

În concluzie, Ando, ți-ai dat o teslă în….! Pare că a început să-ți placă!

Plus că urmărirea primarului Ion Dumitru de către un grup organizat, cum este cel format dintr-un fan Florin Salam, un Mușchiuleț și ceilalți doi plictisiți se numește hărțuire și constituie infracțiune. Voi nu aveți nicio funcție, nicio calitate, nicio profesie care să vă permită urmărirea și filmarea unui demnitar ales! (Apropo, primarului nu-i pasă de asta, dar eu cred că ar trebui să fie introduse în ecuație organele abilitate, că e păcat să nu vă bucurați de o investigație completă și complexă, nu crezi?!)

D.M.D.