Amenințare voalată cu moartea la adresa primarul Ion Dumitru de pe un cont fals care-l susține pe candidatul PNL Ando 12 clase!

0
107

Singurul liberal din Argeș care crede că ,,Zdreanță” este poezia de top a operei lui Mihai Eminescu, l-am numit aici pe Ando 12 clase de la Albota, a sărit calul rău de tot!

Unul dintre conturile false care-l susțin a publicat o poză a primarului Ion Dumitru cu o lumânare aprinsă! Da, ați citit bine! Un mesaj înspăimântător, al unor oameni care pare că au înnebunit complet!

Atât a putut echipa lui Ando să facă. Primarul este unchiul lui, nașul lui, omul care l-a creștinat și l-a tratat ca pe copilul lui, deși a fost clar încă de la început că Roland Florian Dumitru, zis Ando RAR, e un caz pierdut!

Ca să fie clar pentru toată lumea, la Albota nu se dă o luptă pentru fotoliul de primar al comunei. Primarul PSD Ion Dumitru va câștiga din primul tur, cu peste 60% din voturi. Pentru că este un geniu edilitar, pentru că a obținut mai mulți bani pentru o comună cu câteva mii de locuitori decât au obținut orașe cu zeci de mii! Pentru că a făcut atât de multe pentru Albota, încât toți oamenii întregi la cap îl apreciază, îl respectă și îl vor vota, ca de obicei!

Problema cu PNL este că a aruncat în luptă un băiat care a iubit mereu cărțile, pentru că din paginile lor făcea cornete. Ando nu știe să scrie, nu știe să vorbească, nu știe administrație, nu știe politică, nu știe nimic.

Singurul lucru la care se pricepe este să facă mizerii! Pentru că el, ca manelist cu 12 clase, ca golănaș care juca în videoclipuile lui Nicolae Guță și don Genove de pe Taraf TV roluri de parior interlop, pur și simplu nu înțelege ce așteaptă lumea de la un candidat și politician, fie el și unul care scrie ,,miau” ca pisica!

Ando nu este susținut de nimeni din Albota, în afară de nevastă și de vreo trei eșecuri genetice! Suplinește acest lucru cu vreo zece conturi false de facebook, de pe care vomită mizerii, insulte, calomnii, la adăpostul anonimatului. Că așa este el, un erou de facebook cu 12 clase, care a neglijat abecedarul!

Supărarea lui Ando pleacă de la faptul că primarul Ion Dumitru, om cinstit, care respectă legea și nu relațiile de rudenie cu terminați pe care nu el i-a ales, nu vrea să-i dea mai mult teren decât a avut dreptul!

Ando, prin înaintașii săi, a avut dreptul la puțin peste 6 hectare de teren. N-o spun eu, o spun 3 surse : cererea de înscriere în CAP, Registrul Agricol și Arhivele Naționale!

A primit terenul pe care, ca orice incapabil, l-a vândut imediat. A tocat banii pe limuzine, ATV-uri , sute de chefuri și concedii costisitoare.

Acum mai vrea teren, că are clienți care i-ar umple din nou buzunarele.

Spre cinstea lui, primarul Ion Dumitru n-a cedat un pas și nu a acceptat șantajul lui Ando! Pentru că șeful PNL Albota a sufocat efectiv primăria cu solicitări funciare. A solicitat audiențe peste audiențe ca șef de organizație politică, în care a încercat să-și rezolve problemele personale! (Avem absolut toate documentele, plus multe altele!). A venit peste primar, însoțit de nevastă, care filma cu telefonul, încercând să obțină prin presiuni terenul revendicat!

În fiecare zi, beneficiind de susținerea patronului său, Tibi Căpățână, Ando împreună cu un coleg  ușor psihopat ( și el vorbește de moartea primarului, avem dovezile arhivate!) bântuie prin Albota, cu mașinile firmei, urmărind mersul investițiilor, încercând să incite lumea și să provoace scandal. Unii îi privesc cu milă, alții cu silă! Mai mult nu le-a ieșit nimic, niciodată!

De curând, un nefericit pe nume Toboiu, părăsit de mult de soție care n-a mai suportat frustrările și apucăturile individului (plus că 9 cm n-au coafat-o niciodată! 😊 ) a fost prins cocoțat pe gardul fiicei primarului Ion Dumitru, în timp ce făcea poze! Nu fiți șocați, așa sunt toți susținătorii lui Ando 12 clase! Martorii spun că, anterior, încercase acel lucru un alt trupete liberal dar, fiind subțirel ca un butoi de 200 de kilograme, nu l-a ținut gardul!

Nici unul dintre sutele de susținători ai primarului Ion Dumitru, toți persoane reale și cunoscute în comună, n-a reacționat deplasat pe rețelele de socializare Nimeni n-a spus povești despre prima soție a lui Ando care presta prin Germania și nu numai, despre divorțul terminat cu un KO de toată frumusețea și un BMW X6 recuperat de doamnă cu ajutorul unor băieți cu pumnul greu, nimeni n-a zis un cuvânt despre sursele lui de trai deloc transparente (între veniturile lui legale și cheltuieli, credeți-mă, este o diferență ca de la cer la pâmânt! În favoarea cheltuielilor!).

Nimeni n-a spus că Ando încalcă legea, pretinzând că locuiește în Albota, deși are buletin scos pe o adresă fictivă, unde nu locuiește. Avem declarații, avem filmări, avem o investigație completă făcută de jurnaliști cu experiență, avem tot dreptul să ne adresăm organelor abilitate, așa cum am făcut-o acum 3 ani în cazul Argentinei Culcuș (vă amintiți, sper, cum s-a sfârșit cazul?!).

S-a mers însă prea departe. Niște boschetari, niște inculți (avem zeci de printuri ale unor analfabetisme publicate!) care nu sunt în stare să scrie corect propoziții care n-ar ridica nici o dificultate unui copil de 10 ani, insultă și calomniază un primar care ar putea fi dat exemplu de bune practici.

Poate că Klaus Werner Iohannis avea dreptate atunci când susținea că muia este o opinie politică! Problema este că golanii noștri vor fi prinși, în final, cu gura deschisă!

D.M.D.

P.S. Să publici o poză cu un oficial al statului cu o lumânare aprinsă, poate fi o glumă cretină a unui bou scelerat. Dar eu o consider o foarte plauzibilă amenințare cu moartea, mai ales că vine din partea unor oameni cu probleme, care consumă, atunci când nu distribuie. Hai să vedem ce spun organele abilitate!