Am asistat la ruptura definitivă dintre penalul Ion Georgescu și locuitorii din Mioveni!

0
130

,,Zilele Mioveniului” au arătat tuturor celor care și-au mai păstrat o urmă de scepticism, ruptura definitivă dintre Ion Georgescu și locuitorii din Mioveni!

Pe scena instalată pentru spectacolele cu public, primarul Georgescu a urcat-o, la final, pe șefa PNL Argeș Alina Gorghiu și pe protejatul lui de-abia zdrobit la vot, Alin Călinescu, cel pe care liberalii din oraș l-au poreclit (pe vremea când nu le fusese impus șef de Gorghiu!) Mireasa Mioveniului!

În fața oamenilor stupefiați, Ion Georgescu, edilul cercetat penal pentru trafic de influență, i-a mozolit bătrânește mâna ministrului Justiției, pe care a lăsat-o apoi să-și facă numărul pe scenă.

Alina Gorghiu, și ea deșteaptă de bubuie, l-a prezentat / lăudat pe Alin Călinescu oamenilor care tocmai micționaseră pe el la vot, explicându-le că ea are maximă încredere în înfrânt, care mai are multe de spus la Mioveni!

Aici, involuntar, a avut dreptate. Alin Călinescu va spune multe, dar nu la Mioveni, ci în fața organelor abilitate ale statului, care îi vor cere socoteală pentru un pomelnic de fapte. Nu cunosc pe nimeni care ar vrea să fie în pielea lui! (Atenție, Mădă, am spus în pielea, nu în….!)

Cât despre Ion Georgescu, modul în care primarul penal sfidează comunitatea, promovându-i asiduu, grețos chiar, pe liberalii pe care locuitorii din Mioveni nu-i vor cu nici un chip, va avea repercusiuni grave în ceea ce-l privește.

Georgescu va pierde și alegerile parlamentare, unde are o înțelegere cu PNL Gorghiu să facă rost de imunitate și de 4 ani de huzur pe banii noștri!

Cu certitudine, Ion Georgescu nu va ajunge să legifereze în România din postura de deputat! Nu doar pentru că sunt foarte mari șanse ca procesul său să se termine la Colibași, ci mai ales pentru că extraordinara comunitate din Mioveni s-a lămurit cu cine are de-a face!

Acest lucru a devenit vizibil inclusiv pe facebook, unde primarul nu mai sare de 100 de like-uri, de la 7 -800 când trimitea deja celebrele lui mesaje cifrate anti PSD din aprilie – mai a.c.!