Alina Gorghiu pariază la Albota pe Roland Florian Dumitru, adică pe manele, cocalari și analfabetism funcțional!

0
129

O dată cu înscăunarea Alinei Gorghiu la șefia PNL Argeș, doamna de pluș a liberalismului argeșean a demarat o amplă campanie de înlocuire a liberalilor promovați de piticul de fier al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, în funcții de conducere.

A nimerit-o însă cu mucii în fasole, scuzată să-mi fie delicatețea!

Azi ne referim la distinsul pui de brătian Roland Florin Dumitru (zis Ando), pus de doamna Gorghiu șef la PNL Albota!

Băiatul ăsta nu este doar un mare și inegalabil artist, fiind cunoscut în rândurile plebei piteștene ca participant la videoclipurile realizate ieftin și prost, pe boschetăreală cum ar veni, de maneliștii Nicolae Guță și Don Genove, și din fotografiile pe care le-a distrubuit pe facebook și în care apare cu idolul său, Florin Salam!

Nu, Ando este și un foarte inteligent om politic, care vrea să candideze la Primăria Albota, dar îi este foarte rușine de comuna în  care s-a născut, având în vedere că pe contul lui de facebook, unde este urmărit de 6 persoane, spune negru pe alb că locuiește și trăiește la Pitești!

Știe și să se îmbrace potrivit contextului, fiind celebră apariția lui fără șosete la o ședință de Consiliu Local, unde și-a etalat gleznele cu o eleganță cum numai la PNL poți întâlni. Bine că n-a avut și niște bermude colorate, că ar fi făcut senzație!

Cel mai tare însă este Ando când vine vorba să posteze nasoale la adresa primarului său, Ion Dumitru, de la PSD. Pentru că Ando, ca orice absolvent de 12 clase, scrie …așa cum vorbește Nicolae Guță! Adică faultează gramatica limbii române din toate pozițiile!

,,Este timpul ca și ALBOTA să se ocupe de viitorul lui, până nu este prea târziu

,,Sper, ca deși nu a fost inițiativa dânsului și vine din partea partidului nostru, PNL să fie acceptat și astfel să putem ajuta evoluția copiilor, la creștearea familiilor tinere pe raza comunei Albota!

Omul pare că s-a lăudat grav când susține că a terminat 12 clase, nu-i așa? Nu doar gramatica suferă ca Alinuța pe vremuri după Bogdan Olteanu, dar și propozițiile par opera unui imigrant african care a folosit Google Translate!

Din câte se vede, la Albota, Alina Gorghiu și PNL Argeș pariază pe (lângă!) inteligență, cultură și educație! Între timp, la Muzeul Brătianu de la Ștefănești, mai multe fotografii cu părinții liberalismului au început să plângă cu suspine!

D.M.D.