Alina Frătică – un analfabet funcţional cu un geamantan de diplome!

0
2753
  • Soţia penalului Florin Frătică îşi jigneşte consătenii atacându-le familiile într-un mod abject şi dovedind că nu poate scrie corect o propoziţie de zece cuvinte!

După cum anticipam, Florin Frătică va fi condamnat de instanţă şi, aproape sigur, se va întoarce la puşcărie. Sperăm doar că pedeapsa va fi pe măsura faptelor extrem de grave comise de acest prăduitor al banului public care, pentru 8 ani, a fost primar al comunei Bradu.

Astăzi însă, subiectul nostru va fi suava lui soţie, Alina Frătică, personaj pe care clanul infracţional coordonat de Florin Frătică l-a aruncat în lupta pentru Parlament din partea PMP. Evident, a fost un nou eşec, dar nu despre acest lucru vom vorbi astăzi.

Cetăţenii din Bradu au tot dreptul să-i dorească răul fostului lor primar. Au dreptul să-l critice. Au tot dreptul să-l acuze din moment ce acesta şi-a bătut joc de banii comunei timp de opt ani, perioadă în care a tocat pe investiţii cretine zeci de milioane de euro, investiţii nefuncţionale sau, mai grav, de care s-a ales praful!

Cel mai feroce apărător al ex-primarului, fost şi viitor puşcăriaş, este nimeni alta decât soţia lui Alina, angajată ca şef de serviciu în cadrul Casei de Pensii a Municipiului Bucureşti. Potrivit cv-ului, Alina Frătică are studii cât Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu la un loc.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, a studiat Management Financiar Contabil la Universitatea Bucureşti, are studii de Securitate la Colegiul Naţional de Afaceri Interne şi studii de Protocol şi Comunicare la Institutul Diplomatic Român!

Din nefericire pentru ea, diplomele nu-i folosesc la nimic. N-a învăţat nici să se poarte, nici să reacţioneze. Nici măcar să scrie corect! Practic, Alina Frătică este un soi nefericit de analfabet funcţional.

Certându-se la grămadă cu jurnaliştii şi cu consătenii ei, Alina Frătică o ia razna reproşându-i unui vecin că… ar avea fetele trimise la produs (?!!) şi îi spune, textual: „Nu îţi e ruşine să te iei de familia mea? Nu crezi că ar trebui să te preocupe familia dvs.?”.

Băi femeie confuză, omul ăla are tot dreptul să facă scandal şi să vorbească despre soţul tău! Pentru că el nu se ia de familia ta, ci de fostul lui primar, care este persoană publică şi care a fost plătit (şi) din taxele şi impozitele plătite de el. Capisci? Tu, în schimb, eşti o ţaţă ordinară când amesteci familia ăluia în mocirla voastră!

Plus că, dacă ai avea trei clase pe bune, ai şti că „Nu crezi că ar trebui să te preocupe familia dvs.?” este dovada ireFUTABILĂ că ai trecut prin şcoală ca gâsca prin apă!

D.M.D.

P.S. Toţi din Bradu strigă tare: Florin Frătică la răcoare!