Aici sunt banii dumneavoastră

0
1177

Speculantul de drepturi litigioase Daniel Dragomir a primit 12.223.639 RON de la Fondul „Proprietatea” înainte de a candida pentru Primăria Piteşti!

• Dacă n-ar fi fost banii statului, acest individ anchetat în prezent de către DNA ar fi murit (chipurile!) de foame. Salariul pe care-l primea de la una dintre firmele lui era… sub minimul pe economie!
• Toate firmele lui Dragomir au înregistrat, an de an, pierderi sau, în cele mai fericite cazuri, profituri infime

daniel-dragomirÎn vara lui 2012, un escroc tânăr şi arogant s-a aruncat în competiţia pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti din partea PDL. Este vorba despre Daniel Dragomir, patronul firmei RO Instal Muntenia şi finul celui mai celebru mituitor din România, Valentin Vişoiu.
Pentru piteştenii cât de cât informaţi, ultraprosperitatea afişată de acest individ a fost o surpriză. Principala lui companie, RO Instal Muntenia, n-a fost niciodată ceea ce s-ar putea numi o firmă de succes. Mai avea un restaurant în Trivale („Ballroom”, la complexul I ) şi participaţii în alte câteva firmuliţe care agonizau la limita supravieţuirii!
Brusc, la Moşoaia, Daniel Dragomir a început să construiască un domeniu princiar. În acelaşi timp, achiziţiona de la afaceristul Dan Săndulescu Hotelul „EURO” pe care-l supunea unui amplu proces de modernizare. Concomitent, ridica la Rucăr o superbă şi costisitoare pensiune. Evident, la toate acestea se adaugă limuzine, cheltuieli exorbitante cu vacanţe exotice etc.
De unde? Pentru că Dragomir avea ca salariu, potrivit propriei declaraţii de avere, doar 4.000 RON pe an! Adică nici minimul pe economie! (Probabil avea contract de muncă pentru 4 ore/zi, milogul. Tot-tot să nu plătească statului ce i se cuvine!).
La vremea respectivă, „Ziarul de Argeş” a dezvăluit, în premieră (în timp ce toţi ceilalţi încasau la greu publicitate electorală de la acest infractor încă necondamnat!), că Dragomir, la fel ca şi naşul său, Valentin Vişoiu, făcea sute de miliarde de lei din speculaţii cu drepturi litigioase. Doar la o singură tranzacţie le-a plătit deţinătorilor de drept circa 300.000 de euro şi a încasat de la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor aproape 7.000.000 de euro!!!
De ce am revenit astăzi asupra subiectului? Pentru că nimeni se pare că nu s-a grăbit să pună sechestru pe averea lui Daniel Dragomir, despre care există informaţii că-şi înstrăinează bunurile rapid, pregătindu-se pentru perioada în care va trebui să achite prejudiciile create. (Şi, sperăm noi, când va merge dracului la puşcărie, pentru că acolo este locul celor ca el!)
Deocamdată, iată două fotografii ilustrative despre paranoia imobiliară a familiei Dragomir: domeniul lui Daniel Dragomir de la Moşoaia şi Penthouse-ul lui Cristian Dragomir, din blocul miliardarilor din Poiana Trivale.
Aici sunt banii dumneavoastră!
D.M.D.

cristian dragomir - penthouse Poiana Trivaledaniel dragomir - domeniu Mosoaia