Adevărul doare, dar nu poate fi contestat: Sorin Apostoliceanu, consilierul preşedintelui PNL Ludovic Orban, nu doar că a votat alături de alţi 4 liberali pentru WC-ul de 400.000 de euro, dar a şi supervizat investiţia din funcţia sa de viceprimar coordonator al Direcţiei Tehnice şi de Urbanism din cadrul Primăriei Piteşti

0
296

Scandalul momentului în România este WC-ul smart de 400.000 de euro de la Piteşti. Construcţia din noua piaţă a Primăriei este folosită în acest moment de propaganda PNL-USR într-o tentativă disperată, dar din fericire eşuată, de a compromite noua administraţie social-democrată a urbei.

În mod normal, aş explica faptul că nu este un WC public banal, cum îşi închipuie cititorii care nu ştiu despre ce este vorba şi, cărora, evident, li se pare extrem de scump. Este vorba de o construcţie subterană, cu lift de acces, cu 5 cabine, cu interfaţă inteligentă etc. Este scump? Categoric da, numai că „în pământ” se construieşte mult mai costisitor decât la suprafaţă, dar nimeni n-a simţit nevoia să precizeze acest lucru. (Ca o paranteză, există în magazine televizoare de peste un 100.000 RON, dar aici nu pare nimeni oripilat!)

Dar, odată ce propaganda liberală a acţionat, e greu să mai convingi oamenii că au fost injectaţi cu ură cam degeaba.

Singurul lucru pe care pot să-l fac este să vă prezint ADEVĂRUL! Iar adevărul nu poate fi contestat!

Deci:

Cel mai violent contestatar al WC-ului smart este LIBERALUL Sorin Apostoliceanu, consilierul preşedintelui PNL Ludovic Orban, fost viceprimar PESEDIST al Piteștiului (fotografiile pe care le publicăm, făcute la un interval de două luni, sunt fabuloase!).

Problema este că acest Sorin Apostoliceanu, ca viceprimar PSD care coordona Direcţia Tehnică şi de Urbanism din cadrul Primăriei Piteşti, este cel care a gestionat această investiţie. A fost, dacă vreţi, ctitorul WC-ului de 400.000 de euro! Lucrare pentru care a şi votat cu două mâini în Consiliul Local Piteşti, alături de alţi 4 liberali printre care şi Narcis Sofianu, actualmente director Implementare Proiecte din cadrul Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti (responsabil pentru toate drumurile naţionale din Argeş, ca să ştiţi pe cine să înjuraţi, la o adică!)!

Cum ar veni, consilierul liberal (Sorin Apostoliceanu) al preşedintelui PNL Ludovic Orban este responsabil cu ridicarea unui WC de 400.000 de euro la Piteşti! Acesta este adevărul!

Cât despre ura lui Sorin Apostoliceanu faţă de fostul primar al Piteștiului, mă văd nevoit să anunţ public faptul că, la prima nouă mizerie, o să explic cu lux de amănunte interzise minorilor motivele pentru care liberalul nu-l înghite pe Cornel Ionică. Deşi, dacă mă gândesc bine, altcineva l-a înghiţit cu plăcere!

D.M.D.

P.S. Pentru şedinţele CL Piteşti am în pregătire nişte tricouri superbe cu un mesaj foarte cool: „Suge-o, Ramona!”. Mă refer, evident, la carte, care mi-a plăcut mult şi căreia vreau să-i fac reclamă. Deşi… şi-a făcut destulă reclamă prin prestaţii!