Adevărul despre „explozia” de cazuri Covid-19 în Argeş

0
25413

Cel mai grav lucru astăzi este că imbecili isterici se aliniază în spatele unei propagande oficiale inepte şi reuşesc să isterizeze o ţară întreagă.

Adevărul la zi despre epidemia de Covid este:

1) Avem în Argeş semnificativ mai multe cazuri. Mult mai multe!

2) Creşterea nu este însă peste estimări. În caz contrar, estimările liberalo-prostovanilor care conduc judeţul sunt mai proaste ca ei! Să crezi că după ce ai deschis tot nu ai de-a face cu o explozie de cazuri noi înseamnă să fii dobitoc!

DAR:

1) Marea majoritate a cazurilor nu prezintă simptome. Au fost depistaţi în urma unor testări ţintă (anchete epidemiologice, testări obligatorii – medici, poliţişti, angajaţi testaţi din dispoziţia expresă a angajatorului etc.). Oamenii habar n-aveau că sunt bolnavi, nu se simţeau bolnavi etc. Din cele aproximativ 350 de cazuri din ultimele zile, nu sunt decât vreo 40 de persoane cu simptome.

2) Spitalele sunt pline pentru că asimptomaticii sunt internaţi cu forţa, în mod ilegal. Să spui că nu ştiu ce spital e full în condiţiile în care tu ştii că e vorba în realitate de câteva zeci de paturi Covid e manipulare. Pentru că 85% din internaţi nu sunt bolnavi. Dacă ar sta acasă, cum ar fi normal şi legal, spitalele ar fi goale!

3) Să faci ca la Braşov, unde s-a anunţat apocaliptic faptul că nu mai sunt paturi cu ventilatoare, e o ticăloşie. Din 8 paturi, 6 erau ocupate. Practic s-au ocupat ultimele două! Asta e dramă? Doi bolnavi cu probleme?

4) Nu este explozie de internări la ATI. Din peste 1.300 de paturi sunt ocupate fix 200! QED!

Vor muri în continuare argeşeni de Covid. Aşa cum vor muri de cancer, de infarct, de gripă etc.

Este normal să te protejezi pe cât este posibil, să nu socializezi ca un posedat, să porţi mască în spaţii închise şi alte lucruri de bun-simţ!

Dar nu este niciun motiv de panică exagerată, pentru că nu s-a întâmplat nimic neobişnuit.

Încă un lucru. Nu sunt medic, dar sunt amic bun cu jumătate din sistemul medical judeţean. Şi mă pricep un pic la matematică. Agresivitatea coronavirusului a scăzut, numărul vindecărilor este cel puţin dublu faţă de cel din martie-aprilie, într-un timp semnificativ mai scurt.

Cam asta este!

Şi o ultimă problemă:

Nu vă mai pot interna forţat, indiferent câţi poliţişti îi însoţesc la intimidare pe cei cu izoleta. Pot doar să vă oblige la izolare la domiciliu dacă aţi fost testaţi pozitiv.

Duminică frumoasă şi #muiePNL!

D.M.D.