Acțiune de ecologizare organizată de Salubritate 2000 S.A., în pădurea Trivale – aceeași zonă, la un an distanță!

0
63

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, angajații Salubritate 2000 S.A. s-au mobilizat, în data de 06.06.2022, pentru al doilea an consecutiv, într-o acțiune voluntară de salubrizare a unei zone afectate de depozitarea necontrolată a deșeurilor, situată între pădurea Trivale și str. Dr. Victor Mărtoiu, zonă care a fost salubrizată și anul trecut.

Acțiunea de ecologizare a fost o inițiativă a Salubritate 2000 S.A., desfășurată în afara programului de lucru, având ca scop atât salubrizarea zonei, cât și accentuarea simțului responsabilității civice, precum și încurajarea implicării active a comunității în menținerea curățeniei.

Rezultatele acțiunii au fost vizibile, voluntarii reușind colectarea unei cantități însemnate de deșeuri, în urma lor lăsând un mediu curat și igienizat.

Ziua Mondială a Mediului Înconjurător este sărbătorită, în fiecare an, pe data de 5 iunie, și reprezintă un apel la conștientizarea importanței respectării mediului înconjurător, dar și la întreprinderea măsurilor pentru a-l proteja.