A apărut pe Facebook Grupul “Anti Mircea Andrei şi Partidul pentru Argeş şi Muscel”!

0
421

18 mar anti Mircea AndreiCa reacţie la dezinformările şi minciunile cu care suntem sufocaţi pe Facebook de către cozile de topor ale fostului senator de Dâmboviţa, olteanul Mircea Andrei, am decis să înfiinţăm grupul Anti Mircea Andrei şi Partidul pentru Argeş şi Muscel.

Toţi argeşenii (şi nu numai!) care vor să contribuie la împiedicarea acestui individ malefic să ocupe vreodată o funcţie publică în Argeş sunt aşteptaţi să adere la acest grup care-şi propune să spună adevărul pe care ceilalţi nu-l spun pentru că au încheiat contracte cu personajul!

Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât va fi mai bine şi vom câştiga, pentru a treia oară, lupta cu banii şi frustraţii strânşi alături de fostul şef al PDL Argeş!

Nu uitaţi, Mircea Andrei a reprezentat în Argeş partidul care a tăiat salariile şi pensiile românilor, care a desfiinţat în judeţ patru spitale, care a redus cu aproape 800.000 numărul locurilor de muncă etc.! În 2012 l-am împiedicat pe Mircea Andrei să câştige alegerile locale şi parlamentare, lăsându-l şomer la capitolul funcţii publice! Haideţi să repetăm isprava şi în iunie şi să nu-i permitem acestui venetic să intre în Consiliul Judeţean Argeş!

D.M.D.

SHARE
Articolul anteriorANUNŢ
Urmatorul articolCupa ALDE Argeș la Biliard