„Ziarul de Argeş” face presă

0
405

„Ziarul de Argeş” face presă. Concurenţa face doar publicitate şi „public relations” pentru „organe”

• Anul trecut am anunţat în premieră că doi liberali de frunte vor avea probleme cu anticorupţia. Senatorul Iani Popa este al doilea!

ZdA_a_avut_dreptateAnul trecut, imediat după ridicarea primarului Tudor Pendiuc de către DNA, „Ziarul de Argeş” scria că la PSD va fi linişte în viitor, iar cei care vor avea cel mai mult de suferit vor fi liberalii. Şi că sunt două cazuri foarte importante în vizor.
Între timp, deputatul PNL Theodor Nicolescu a avut probleme cu justiţia în mai multe dosare constituite în legătură cu activitatea la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Ulterior am spus că va urma senatorul PNL Iani Popa. Care este vizat în cel puţin două dosare penale, instrumentate la acest moment de procurori.
Ce vrem să spunem? Un lucru elementar, de care dumneavoastră, cititorii, trebuie să fiţi siguri. Noi ne facem meseria de jurnalişti. Investigăm. Avem surse care ne dau informaţii credibile şi verificate! Practic, riscăm mult mai mult, dar rămânem… fără ochi albaştri!
Marea majoritate a concurenţilor noştri care scriu despre dosare penale şi investigaţii o fac la comandă. Ei scriu ceea ce li se livrează. De aceea ei nu dezvăluie nimic. Doar comentează şi fac pe jurnaliştii de investigaţii după! De aceea documentarea multora dintre ei pare atât de amănunţită, de exagerată chiar. Pentru că n-o fac ei. Totul le vine… organizat!
Concluzia este aceeaşi: „Ziarul de Argeş” a avut din nou dreptate.
Dan Marius DONOIU

Lasa un raspuns