Ziarul de Argeș bifează un nou record: aproape 26.000 de cititori unici într-o săptămână!

0
266

23 feb Ziarul de ArgesDe când s-a transformat în cotidian, Ziarul de Argeș a devenit de departe cel mai incisiv şi cel mai citit ziar din judeţ. Săptămână după săptămână, mii de cititori se alătură proiectului nostru jurnalistic, într-un demers menit să protejeze comunitatea argeşeană de abuzuri, să devoaleze corupţia oficialilor şi să sancţioneze orice încălcare a legii.

Astăzi, Ziarul de Argeș sărbătoreşte un nou record de audienţă: aproape 26.000 de cititori unici într-o săptămână! E o cifră fabuloasă, care ne onorează! Este dovada faptului că dumneavoastră, argeşenii, preferaţi gazetăria de atitudine, jurnalismul „de conţinut”, în detrimentul publicaţiilor on line care postează de 4.274 de ori pe zi toate tâmpeniile şi banalităţile care nu interesează pe nimeni.

Vă mulţumim din suflet pentru încredere! Şi vă promitem că vom fi din ce în ce mai activi, mai incisivi, mai agresivi! Pentru că Ziarul de Argeș este cotidianul dumneavoastră preferat, publicaţia care spune adevăruri dure şi tăioase atunci când alţii preferă să tacă şi să numere banii oferiţi de gunoaiele care ne distrug viaţa cu furăciunile şi corupţia lor!

D.M.D.

P.S. Ca să nu intre retardaţii în fibrilaţii, am spus cel mai citit ziar, nu cel mai citit site argeşean. Pentru că ÎNCĂ n-am depăşit pe toată lumea. Dar mai vorbim lunile următoare!

Lasa un raspuns