„Ziarul de Argeş” a avut dreptate: PSD Argeş a renunţat să-şi mai bată joc de cotizaţiile membrilor de partid şi a reziliat contractele cu presa care au tocat 2 miliarde în 3 luni!

0
118

La începutul lunii iunie, „Ziarul de Argeş” dezvăluia în exclusivitate cum PSD Argeş, sub conducerea înţeleaptă a senatorului Şerban Valeca şi sub coordonarea degenerată a inculpatului Mircea Drăghici, care la acea vreme conducea campania electorală online şi nu numai a social-democraţilor la nivel naţional, a făcut praf circa 1,3 miliarde lei vechi în lunile aprilie şi mai.

Banii au fost irosiţi, spuneam noi, într-o campanie electorală căcăcioasă, făcută pe ochi frumoşi, cu bani plătiţi în multe cazuri unor organe de presă cu tiraje falsificate ori cu patroni aflaţi în relaţii de slugărnicie cu penalul ex-trezorier Drăghici Mircea!

Rezultatul a fost groaznic. Cele mai slabe rezultate din istoria Argeşului. Niciun articol serios livrat presei, nicio campanie coerentă, nicio dezvăluire, absolut NIMIC. O lăbăreală pe bani grei care a distrus imaginea PSD Argeş, văduvind organizaţia judeţeană de 3 până la 5 procente!

Ei bine, vrând-nevrând, PSD Argeş a trebuit să ia măsuri! Aşa că, începând cu 1 iulie, au fost reziliate toate contractele de presă, inclusiv cel cu agenţia care le-a intermediat. Agenţie care, în stilul superb pe care îl întâlnim în Românica (vorba lui Liviu Pleșoianu), a încheiat primele două contracte cu ea însăşi! Adică nu a luat doar bani pentru că a rulat fondurile plătite organelor de presă, dar şi-a dat alţi mulţi bani în primul rând sieşi pentru un ziar online şi pentru o publicaţie săptămânală! Foarte tare pentru că, nu-i aşa, cine împarte parte-şi face! Rezultatele au fost de maxim rahat, dar cui dracului îi pasă?! Bani să iasă!

Membrii PSD Argeş, cei care au cotizat la greu să fută alde Valeca Şerban şi inculpatul Drăghici Mircea banii lor pe presă onanistă (cu excepţii puţine, dar notabile!), jubilează acum. Se vor bucura şi mai mult când Drăghici va merge un pic la Rahova, iar Şerban Valeca să-şi crească nepoţii!

În concluzie, „Ziarul de Argeş” a avut dreptate. Cele aproximativ 2 miliarde lei vechi (după aprilie şi mai a urmat iunie!) au fost cheltuite absolut degeaba! Aşa că bietul Şerban Valeca a fost nevoit, cu durere în suflet, să renunţe la tot. Şi să folosească cotizaţiile membrilor pentru a finanţa activităţi politice, nu fel de fel de… surse!

D.M.D.

Lasa un raspuns