Zeci de tone de gunoi depozitate pe domeniul public de o familie din Pitești

0
115

Primarul Cornel Constantin Ionică, viceprimarul Sorin Apostoliceanu și șefi ai serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale, SC Salpitflor Green SA, ADP Pitești, Salubris SA, Garda de Mediu Argeș, DSP Argeș, DSVSA Argeș, IPJ Argeș s-au deplasat pe Strada Fundătura Nicolae Bălcescu, Nr. 50, pentru a dispune o acțiune prin care să fie degajate cantități impresionante de gunoi depozitate pe domeniul public de către familia Popa. Proprietarii de la Nr. 50 sunt cunoscuți de către autorități pentru faptul că adună gunoaie de diverse tipuri din pubele din diferite zone ale municipiului și le depozitează în curtea propriei case dar și pe stradă, pe trotuar sau în canalele de preluare a apelor pluviale.

Primele 20 de mașini de gunoi au fost, deja, încărcate de către angajați ai SC Salpitflor Green SA, curățenia desfășurându-se în continuare sub supravegherea unor echipe ale Poliției Locale. Acțiunea de curățare a domeniului Public va continua și mâine până la degajarea completă a terenului. La rândul lor, celelalte instituții vor acționa în consecință în sensul de a pune în vedere proprietarilor să-și salubrizeze proprietatea în termen de 15 zile, având în vedere existența unui real focar de infecție care pune în pericol sănătatea publică.

Trebuie adăugat că cetățenii în cauză strâng, odată cu gunoiul, și  zeci de câini vagabonzi care deranjează locuitorii din zonă.

Lasa un raspuns