Zece lucruri pe care ar trebui să le ştie orice bou corporatist!

0
4555
  • Dragnea nu este penal. Doar un om profund ticălos, cum sunt cei de la USR, sau iremediabil cretin şi neinformat, cum sunt gloatele de prostovani care cred că Strada trebuie să prevaleze în faţa organelor legitime ale Statului (Parlament, Guvern etc.), poate face abstracţie de faptul că Liviu Dragnea a fost condamnat politic pentru că a cerut activului de partid să le ceară insistent românilor să iasă la vot la referendumul de demitere a lui Băsescu Traian. Al doilea aşa-zis dosar este încă şi mai dement: cică Dragnea ar fi ştiut de angajarea a două persoane la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, persoane care, în realitate, ar fi lucrat la sediul PSD. Aşa ceva?! Da, pentru că suntem un stat securist în care te poate lua dracu’ când i se scoală primului procuror… periculos, cum zicea boul ăla de la Prahova!
  • Călin Popescu-Tăriceanu nu este nici el penal. Are un dosar pentru o aşa-zisă mărturie mincinoasă, în sensul că, întrebat de acelaşi procuror de la Prahova dacă e prieten cu o anumită persoană, a răspuns că nu. Procurorul susţine că da, pentru că Tăriceanu ar fi luat masa o dată cu mai multe persoane printre care se număra şi respectivul. Hai mai duceţi-vă dracului! E o logică bolnavă, care impune tratament de urgenţă!
  • În statul român, organul reprezentativ suprem este Parlamentul. Nu Preşedinţia. Nu DNA! Şi, oricât de greu i-ar veni să creadă asta unui tânăr frumos şi liber, nici SRI! Parlamentul legiferează în conformitate cu programul electoral sau proiectele majorităţii parlamentare, iar judecătorii şi procurorii aplică legile adoptate de senatori şi deputaţi! Nicăieri pe planetă nu s-a mai pomenit ca procurorii şi judecătorii să spună ei cum trebuie făcute legile. Asta n-ar fi democraţie, ci demenţă judecătorească.
  • Avocatul Poporului sesizează Curtea Constituţională dacă el consideră că o lege are aspecte neconstituţionale, nu dacă-i spune preşedintele statului. Ceea ce a făcut acest individ, Klaus Werner Iohannis, este un abuz incalificabil. Kuie Mlaus!
  • Abuzul în serviciu era folosit ca un instrument pentru eliminarea celor de la PSD şi ALDE de către oamenii Binomului. Modificările au fost solicitate, imperativ, de Curtea Constituţională, care a cerut nu doar un prag valoric, ci şi ca persoana acuzată de abuz în serviciu să fi încălcat legea, nu doar „să-şi fi îndeplinit defectuos atribuţiunile de serviciu”.
  • Preşedintele Klaus Werner Iohannis a încălcat Constituţia de zeci de ori în ultimele două săptămâni, de la momentul în care a ieşit în stradă ca un anarhist drogat şi a numit Guvernul legitim al României „gaşcă de penali”. Nicăieri în lume nu s-a întâmplat aşa ceva.
  • Noi suntem mult mai mulţi ca voi. Mult mai mulţi! Numai că noi nu am ieşit în stradă încă, pentru că liderii PSD şi ALDE sunt oameni responsabili. Dar, uşor-uşor, nu ne lăsaţi altă soluţie. Oricum, nu veţi putea câştiga niciodată, pentru că, chiar dacă intraţi în sediul Parlamentului şi la Guvern, venim noi să vă scoatem de-acolo. Ori noi nu suntem nici hipsteri cretinoizi, nici useriste isterice. Noi suntem România mută, care o să vă lase fără cuvinte foarte-foarte curând!
  • În România Binomului nu mai era de trăit. Bugetele serviciilor ajunseseră uriaşe! Guvernul Sorin Grindeanu este singurul care a avut curajul să taie din bugetul SRI de la 1,9 miliarde lei la 1,7 miliarde lei. Şi de la SIE şi de la STS şi de la Administraţia Prezidenţială! E un guvern curajos, votat şi susţinut de majoritatea românilor!
  • Voi, susţinătorii lui Iohannis, sunteţi cretini. Pentru că altfel aţi înţelege că un profesor nu-şi poate cumpăra şase case din meditaţii. Aţi pricepe că, dacă ai făcut meditaţii şi nu ai plătit niciun leu impozit, eşti un evazionist şi meriţi puşcăria, nu preşedinţia!
  • Sunteţi exagerat de violenţi. Atât verbal, cât şi fizic. Îl ameninţaţi pe Liviu Dragnea şi mergeţi să-i deranjaţi familia, blocaţi şedinţele Parlamentului, încercaţi să intraţi cu forţa în Guvern… E foarte riscant ce faceţi, pentru că de obicei violenţa naşte violenţă. Ori voi, corporatişti isterici, hipsteri bărboşi, pletoşi, flocoşi, când vă uitaţi în oglindă, sunteţi siguri că violenţa v-ar avantaja? Întreb şi eu, nu dau cu parul!

D.M.D.

Lasa un raspuns