Vremea jigodismului de presă a trecut!

0
433

1 feb vremea jigodismului - Florin ParaschivescuTimp de aproape 25 de ani, presa argeşeană s-a considerat buricul pământului. Conduse în multe cazuri de descreieraţi, infractori sau analfabeţi notorii, ziarele şi televiziunile argeşene s-au transformat de-a lungul timpului în nişte tribune scelerate de la care se călca efectiv în picioare toată elita judeţului.

Motivele demenţei agresive a gazetarilor au fost multiple. Fie că erau în slujba cuiva, fie că încercau (ca acel jegos de Florin Paraschivescu şi predecesorul său infect Mihai Ghezea!) să şantajeze şi să câştige bani nemeritaţi, fie că pur şi simplu îşi arătau muşchii şi încercau să se impună ca jupâni în relaţia cu autorităţile judeţului.

Ei bine, vremurile alea s-au dus! Dacă ai datorii de zeci şi zeci de miliarde de lei pe zeci şi zeci de firme şi 1 feb vremea jigodismului - Mihai Ghezeavrei să dai ora exactă în politica judeţului, n-o să-ţi iasă! Indiferent cât vei încerca! Sau dacă ai un trecut de Monica Lewinsky, nu vei putea să le dai lecţii de morală celor aleşi de noi sau numiţi de cei aleşi de noi! Dacă te-ai obişnuit să minţi ca o zdreanţă, la un ziar patronat de un magnat portocaliu cu megaprobleme cu legea, o să-ţi schimbi obiceiurile, tâmpita dracului!

Vremea jigodiilor a apus. Definitiv! Vremea mizerabililor care s-au strecurat în presă pentru a minţi, a calomnia la comandă şi a-şi compensa frustrările prin ticăloşie publică a trecut!

În ceea ce ne priveşte, ne vom implica activ în operaţiunile de salubrizare a presei argeşene. Minciunile şi calomniile de presă, mai ales cele care privesc persoane apropiate nouă, vor determina o reacţie pe măsură!

D.M.D.