Vom strânge semnături pentru demiterea lui Armand Chiriloiu de către premierul Viorica Dăncilă şi vom cere cercetarea penală a senatorului Şerban Valeca pentru menţinerea şefului Direcţiei Silvice în funcţie!

0
96

„Ziarul de Argeş” va demara în perioada imediat următoare cea mai mare campanie de strângere de semnături care a existat vreodată la nivelul judeţului Argeş. Ea va avea ca scop declarat salvarea pădurilor argeşene de cel mai mare pericol care le-a ameninţat vreodată, şi anume directorul Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu!

Situaţia este cunoscută chiar şi la nivel internaţional, însăşi Greenpeace stabilind şi făcând public faptul că, în România, judeţul Argeş a fost în 2015 pe primul loc la capitolul defrişări, în restul anilor clasându-se de fiecare dată între primele cinci!

Aşa ceva nu mai poate fi tolerat! Semnăturile vor fi parte a unei petiţii ce va fi transmisă prim-ministrului Viorica Dăncilă de către subsemnatul, care nu va părăsi Piaţa Victoriei decât în momentul în care va obţine demiterea lui Armand Chiriloiu! Dacă trebuie să fac greva foamei, atunci asta voi face! Dacă trebuie să mă leg cu lanţuri de poarta Guvernului, atunci exact aşa voi face! Dacă trebuie să mă duc în faţa Ambasadei SUA pentru a protesta împotriva menţinerii în funcţie a unui duşman al pădurilor Argeşului, membru PSD, jur că asta o să fac!

În fine, la fel de vinovat, dacă nu mai vinovat ca Armand Chiriloiu, este senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, omul care îl menţine în funcţie pe şeful de la Direcţia Silvică Argeş, împotriva evidenţei! Organele de cercetare penală vor trebui să stabilească foarte exact cât cântăreşte în acest lucru sprijinul financiar acordat de Chiriloiu organizaţiei judeţene PSD. Este de notorietate faptul că personajul supranumit, de corect ce este, don Armand s-a implicat financiar în organizarea deplasării la Bucureşti a delegaţiilor PSD Argeş la celebrul miting din iulie 2018. Nu trebuie decât să fie audiaţi ca martori câţiva dintre social-democraţii argeşeni implicaţi şi… totul va fi clar!

Cât de grav stau lucrurile în cazul lui Chiriloiu se va vedea când vor exista sute, dacă nu mii de membri ai PSD Argeş care vor semna petiţia pentru demiterea imediată a şefului Direcţiei Silvice Argeş adresată doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă!

D.M.D.

Lasa un raspuns