Violată și desfigurată de un cioban din Curtea de Argeș!

0
78

Un cioban de 41 de ani, din Curtea de Argeș, a fost arestat pentru 30 de zile după ce a abuzat sexual o femeie din aceeași localitate. Bărbatul se află la a cincea condamnare pentru viol și tentativă de viol.

Victima, o femeie de 29 de ani se îndrepta spre locul de muncă în momentul în care ciobanul a agresat-o sexual. Femeia locuiește în zona periferică a orașului și a fost oprită de cioban la marginea unei păduri din zonă. A fost dusă cu forța în pădure, unde a fost violată și bătută până a rămas inconștientă.

„Din cercetari, polițiștii au stabilit că, în cursul dimineţii de 9 septembrie a.c., bărbatul ar fi surprins o femeie de 29 de ani, din acelasi municipiu, care se deplasa într-o zona izolată, şi ar fi intreţinut raporturi sexuale cu aceasta, fără consimţământul ei”, precizează reprezentanții IPJ Argeş.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z. Costel pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2019 şi până la data de 09.10.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Z. Costel”, a decis Judecătoria Curtea de Argeş.

Polițiștii au fost sesizați de către rudele victimei despre cele petrecute și l-au găsit pe agresor la stâna de care se ocupa. Victima este acum internată la Spitalul din Curtea de Argeș.

Lasa un raspuns