Violată de un soț și un tată

0
335

tanara-violata          Că Facebook-ul este nu doar un site de socializare, ci chiar unul de matrimoniale, o știm cu toții și ne place. Ce se întâmplă însă când naivitatea se întâlnește cu dorințele animalice și perversiunea? O tânără din comuna Cocenești, județul Argeș, a aflat pe propria-i piele.

L-a cunoscut pe Facebook și a fost dragoste la prima vizualizare a fotografiei de profil. A invitat-o la o plimbare și, ca un adevărat gentilom, a așteptat-o în fața școlii, după terminarea orelor de curs. Manierele sale s-au schimbat, însă, atunci când ea i-a refuzat avansurile, așa că a decis să o drogheze și să o violeze. Cam asta povestește o tânără în vârstă de 19 ani, elevă în ultimul an la un liceu din Câmpulung. Raluca G., provenită dintr-o familie saracă, susține că un bărbat de 35 de ani, din Bughea de Sus, Costin N., a profitat de naivitatea ei și a agresat–o fără remușcări, după ce anterior o îi oferise un suc și o țigară. Acuzațiile fac de asemenea referire și la faptul că bărbatul ar fi introdus în cele oferite tinerei substanțe de natura drogurilor, care ar fi făcut-o pe aceasta să îți piardă conștiința și capacitatea de a reacționa. Și astfel, tânăra a fost violată.

Eleva de 19 ani violată l-a reclamat de urgență organelor de poliție pe presupusul violator și a fost dusă la Spitalul Municipal Câmpulung, pentru a i se recolta probe biologice și se stabili veridicitatea faptelor expuse de ea. S-a constatat faptul că tânăra prezintă pe corp urme de violență, însă rezultatele finale ale analizelor vor fi gata de-abia peste două săptămâni.

Că bărbatul acuzat este căsătorit și are și un copil în vârstă de un an, nu pare a fi prea surprinzător. Nu este relevant nici faptul că tânăra în vârstă de 19 ani nu este portretizată de către profesori sau colegi ca fiind „ușă de biserică‟, fiind mai degrabă cunoscută ca o persoană de moravuri ușoare, față de care nu se pot găsi prea multe cuvinte de laudă. Important este că sunt efectuate cercetări în această cauză și că vinovatul (dacă există) riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

Redactor: Tudor Andrei

Lasa un raspuns