Viol în PSD Argeș!

0
402

În PSD Argeș este mai rău ca la Vaslui! O organizaţie uriaşă, cu peste 15.000 de membri, este în acest moment pe punctul de a fi confiscată cu japca de un personaj nu doar pitoresc, ci şi extrem de controversat.
Cătălin Rădulescu a ajuns deputat împotriva dorPSD-Argesinţei celor din PSD Argeş. Împotriva dorinţei celor din PSD Piteşti, organizaţia din care face parte. Împotriva dorinţei primarilor şi a liderilor zonali din PSD Argeş. Singurul lui sprijin, de fapt omul care l-a impus drept candidat, este primarul Tudor Pendiuc.
Nu este momentul să analizăm acum mandatul de deputat al lui Cătălin Rădulescu. Probabil sunt şi părţi bune, dar cu certitudine sunt destule pete întunecate dacă ne referim aici doar la dosarul de corupţie (dare de mită!) aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Problema deputatului Cătălin Rădulescu este că, în prezent, încearcă să comită un viol. Un viol asupra PSD Argeş! În sensul că încearcă să repete lovitura de forţă prin care a ajuns deputat. De data asta, însă, vizează fotoliul de preşedinte al PSD Argeş, fotoliu pentru care a intrat într-o competiţie dezechilibrată, pentru simplul motiv că nu-l susţine nimeni!
Tot ceea ce spune Cătălin Rădulescu este neadevărat. Nu-l susţine organizaţia municipală PSD Piteşti. Nu-l susţin preşedintele Cristian Gentea şi nici viceprimarul Constantin Ionică. Nu-l susţin primarii de la Albota, Bascov, Băbana, Rociu şi nici restul celor pe care-i enumeră el, într-o frenezie mincinoasă! De fapt, până acum nu-l susţine nimeni. Se „autosusţine” extrem de vocal şi consideră că va fi de ajuns. Or, aşa ceva este de neacceptat într-un partid democratic!
Cătălin Rădulescu, în opinia mea, nu poate fi preşedintele PSD Argeş atâta vreme cât asupra lui planează grave acuzaţii de corupţie. Social-democraţii s-ar compromite grav dacă, având în vedere istoricul recent al organizaţiei, şi-ar alege un alt lider care riscă puşcăria! Şi aşa va fi greu, extrem de greu, să fie contrabalansate acuzaţiile de partid al corupţilor pe care le vor aduce, la confruntările electorale de anul viitor, adversarii politici!
Pentru ticăloşi şi idioţi (ambele categorii pricep greu şi uită repede!) ţin să subliniez un lucru. Habar nu am dacă deputatul Rădulescu se face vinovat de dare de mită sau nu, cu toate că fapte de comerţ incompatibile cu funcţia a comis la greu!
Ceea ce ştiu însă şi mi se pare logic şi de bun-simţ este că un partid care vrea nu doar să câştige alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, dar şi să aibă un viitor în Argeş nu poate alege un om care riscă să schimbe în câteva luni fotoliul de preşedinte cu o celulă la Rahova!
Dan Marius DONOIU

Lasa un raspuns