Vineri şi sâmbătă, drojdia mahalalelor a confiscat protestul din Piaţa Milea!

0
329

• În weekend, din 50 de protestanţi de seară, aproape 10% au fost amendaţi de Jandarmerie pentru scandaluri, alţii au fost fugăriţi pentru că au aruncat cu petarde, iar restul au înjurat şi huiduit bine, printre aburi de alcool
drojdia_scursurilor _pitestiÎn Piteşti, protestul generat de tragedia din Clubul Colectiv s-a încheiat după primele două zile. De joia trecută, după cum am dezvăluit deja, protestul a fost deturnat de drojdia mahalalelor piteştene, de pleava societăţii care, ca de obicei, a ieşit să facă scandal şi să înjure în stânga şi-n dreapta.
Vineri şi sâmbătă, luaţi laolaltă, n-au ieşit să protesteze la Piteşti 100 de manifestanţi, dintre care patru imbecili au fost amendaţi pe loc de jandarmi cu câte 200 de lei pentru că… s-au luat la bătaie!
Ăştia reprezintă strada? Golanii ăştia penibili şi isterici care au cerut demisiile unor demnitari argeşeni pe care nici măcar nu i-ar fi recunoscut dacă ar fi trecut pe lângă ei pe stradă?! Un sfert dintre ei erau băuţi, alţii purtau măştile alea infecte Anonymous, alţii aruncau cu petarde, înjurau oribil etc.
Cu toată dragostea, eu unul nu mă simt reprezentat de imbecilii amendaţi de jandarmi, nici de aruncătorii de petarde, nici de beţivanii urât mirositori. Dacă ţara are nevoie de o clasă politică reformată, cu certitudine că reforma nu poate fi făcută de coaliţia scursurilor din Piteşti. Deoarece prima condiţie pentru a-i cere ceva clasei politice este să cunoşti alfabetul şi să ai un IQ peste 75, care să te ajute să înţelegi conceptul de democraţie şi modul în care funcţionează statul de drept.
Dacă zilele trecute încă existau printre dumneavoastră, cititorii noştri, persoane care poate considerau că exagerăm atunci când îi criticăm pe manifestanţii de la Piteşti, sper că acum v-aţi convins. Doar 50 de protestanţi în serile de vineri şi sâmbătă, dintre care patru amendaţi pentru scandal şi bătaie, alţii fugăriţi de jandarmi pentru că au aruncat cu petarde, restul băuţi bine şi vulgari dincolo de orice limită. Ei nu sunt România de mâine, ci eventual Generaţia PROştilor!
D.M.D.

Lasa un raspuns