Viceprimarul, consilierii locali şi salariaţii primăriei le-au reclamat pe Jenica Dumitru şi pe Miss Autopsia la Prefectură, în timp ce Poliţia i-a aplicat prima amendă contravenţională Laviniei Năstase!

0
440

La Ștefănești, primăriţa Jenica Dumitru a pierdut controlul instituţiei. Colaborarea ei cu psihopata Lavinia Năstase (pentru cunoscători, Miss Autopsia) a provocat şi întreţine o stare de conflict perpetuu în oraş.

Între timp, conflictul s-a acutizat pentru că Miss Autopsia, într-unul dintre accesele de demenţă agresivă care o afectează din ce în ce mai des, l-a agresat şi pe viceprimarul Ion Mihalcea, pe care l-a pândit după program. De după un boschet, consiliera personală a primăriţei Jenica s-a aruncat în faţa maşinii vicelui, pe care l-a insultat şi ameninţat cum numai ea ştie s-o facă. Drept urmare, o nouă plângere la Poliţia Ștefănești, fapta fiind săvârşită de faţă cu martori: un consilier local şi paznicul instituţiei. Tot vicele a mai depus o a doua plângere după ce Miss Autopsia l-a insultat de faţă cu mai mulţi cetăţeni şi cu secretarul primăriei, chiar în sediul Primăriei Ștefănești!

Deocamdată, Poliţia şi-a făcut datoria aplicându-i o amendă contravenţională Laviniei Năstase pentru ameninţarea şi agresarea verbală a contabilei-şefe. Urmează probabil multe alte sancţiuni, având în vedere că Miss Autopsia pare din ce în ce mai isterică şi mai agresivă.

Între timp, consilierii şi cea mai mare parte a angajaţilor Primăriei Ștefănești au înaintat un memoriu Instituţiei Prefectului prin care s-au plâns de tot ce îndură zilnic de când primarul Ioana Jenica Dumitru a angajat-o consilier personal pe fosta proxenetă Lavinia Năstase. Corpul de control al Prefecturii Argeş s-a deplasat la Ștefănești, unde a luat la cunoştinţă, printre altele, că Miss Autopsia, sub protecţia primăriţei Jenica, bate şi insultă angajatele primăriei, ameninţă salariaţii instituţiei că-i va da afară dacă nu participă la fel de fel de activităţi pseudoculturale organizate de dementă pe firma ei, dar cu logistica şi sub patronajul Primăriei, a bătut-o pe directoarea Casei de Cultură, d-na Cristina Popa, a transformat site-ul primăriei într-o tribună împotriva consilierilor locali şi a salariaţilor instituţiei, i-a jignit şi i-a ameninţat pe toţi consilierii care au refuzat să sponsorizeze un ONG patronat chiar de ea, plus multe şi multe altele!

Cum s-a apărat edilul? Infantil: a pus-o pe Miss Autopsia să facă mai multe conturi de facebook false, printre care cel mai activ este unul pe numele Gheorghe Florea, prin care revarsă şuvoaie de minciuni şi dezinformări care-i vizează pe consilieri şi pe viceprimar. Şi tot prin intermediul lui Miss Autopsia, organizează fel de fel de întâlniri cu cetăţenii oraşului pe care îi instigă unii împotriva altora, sufocându-i cu minciuni şi cu fel de fel de aşa-zise dezvăluiri despre viceprimar şi consilieri.

Lasa un raspuns