Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea îl pune la punct pe Ludovic Orban, măscăriciul PNL: După ce le-ai zâmbit frumos oamenilor în Pitesti, sperând să profiți de Simfonia Lalelelor ca să mai furi niște voturi, peste o săptămână le vorbești altora despre cât de prosti sunt oamenii din Arges⁉

0
97

Aproape că nu există un miting al noului PNL unde să nu apară Ludovic Orban și unde să nu ne minunăm de modul în care văd acești oameni competiția electorală și poporul român.

Nu putem să nu remarcăm cât de jos a ajuns nivelul lor de dezbatere și de adresare. La ultima ispravă, am putut găsi un discurs în care manipularea  și minciuna  se împletesc în forme bizare pe care nici măcar ei nu le pot crede.

Este greu să spui că oamenii sunt manipulați cu informația că nu-și vor mai primi pensiile, când, evident, în această guvernare le-au fost mărite, iar ai voștri au tăiat pensiile și salariile.

Este greu să spui că oamenii se lasă manipulați cu informația că nu vor mai primi subvențiile, când în această guvernare au primit subvențiile la timp și integral, iar ai voștri nu le-au dat sau le-au dat parțial și cu mari întârzieri.

Este greu să spui că oamenii se lasă manipulați cu informația că nu vor mai primi ajutorul social, după ce mai acum câteva luni oamenii tăi încercau să se laude cu proiectul de lege al ALDE prin care ajutorul social mai este acordat doar celor care îl merită cu adevărat.

Oamenii nu se lasă impresionați și nici manipulați, oamenii știu bine cum au trăit în guvernarea celor pe care i-ai adus la vârful noului PNL, cum au trăit în guvernarea USR- Cioloș plus Doi și un sfert pe care noul PNL a susținut-o.

Oamenii știu și cum trăiesc astăzi. Pot face singuri diferența!

După atâția ani de experiență politică, am rămas totuși perplex când am văzut cu câtă dezinvoltură împarte Ludovic Orban românii în cetățeni de două categorii:

Deștepții și frumoșii – cei care votează cu PNL

Proștii și inculții – cei care votează cu orice alt partid.

Așa ceva este unic chiar și pentru politica originală de Dâmbovița.

După ce le-ai zâmbit frumos oamenilor în Pitesti, sperând să profiți de Simfonia Lalelelor ca să mai furi niște voturi, peste o săptămână le vorbești altora despre cât de prosti sunt oamenii din Arges⁉ Că sunt ușor de manipulat și nu sunt educați? Acest gen de comportament replicat în fiecare județ, pentru că nu a fost o scăpare, nu are nimic de-a face cu liberalismul‼‼‼

Nu ne ajunge că PPE împarte Europa în cetățeni de două categorii, în țări cu mai multe viteze. Acum PNL-ul lui Orban împarte și românii în BUNI și RĂI.

Asta este apucătură de pe vremea unor regimuri care au adus nenorociri în istorie!

Lasa un raspuns