Vaccinarea anti Covid – periculoasă şi inutilă!

0
772

Ca să fie clar de la început, n-am de gând să mă vaccinez. Nimeni din familia mea nu o va face, din motive pe care le voi explica mai jos.

Dar nici n-aş fi abordat subiectul, fiindcă este o chestiune personală, o alegere pe care fiecare trebuie s-o facă în funcţie de nenumăraţi factori: eficienţa vaccinului, riscul apariţiei efectelor adverse, vârstă, comorbidități etc.

Problema este că reprezentanţii acestui Guvern inept şi ticălos, împreună cu o serie de fascişti în halate albe printre care trebuie menţionaţi Adrian Streinu Cercel, Virgil Musta, Emilian Imbri, Adrian Marinescu etc., au dezlănţuit o campanie pro vaccinare la limita penalului. Şi spun asta pentru că românii sunt minţiţi deliberat şi sunt puşi în postura să-şi rişte sănătatea şi chiar viaţa injectându-şi un vaccin potenţial letal!

Principalele argumente ale susţinătorilor vaccinării sunt următoarele:

  • Vaccinul Pfizer&BionTech este un vaccin sigur, care a fost aprobat definitiv şi a ieşit impecabil din fazele de testare;
  • Vaccinurile au eradicat boli cumplite, care făceau ravagii odinioară, ca poliomielita, variola etc.;
  • Doar dacă ne vom vaccina în procentaj de peste 70% vom bloca răspândirea Covid-19 şi, ulterior, vom scăpa de restricţii;
  • Dacă te vaccinezi, nu-i pui în pericol pe alţii şi respecţi dreptul lor la sănătate şi la viaţă.

Cu toată dragostea, astea nu sunt argumente, sunt nişte minciuni abjecte. Numai cretinii pot accepta această propagandă oligofrenă menită să-i transforme în „dependenţi”, la fiecare câteva luni, de injecţia salvatoare care-i va feri de… o gripă! O gripă mai gravă, dar totuşi o gripă!

Hai să demolăm propaganda susţinătorilor dictaturii medicale. O vom face lejer, pentru că avem de-a face cu o propagandă ineptă, pe care toată lumea de pe planetă o respinge violent, fiindcă adevărul nu poate fi ascuns.

  • Vaccin sigur, testat şi ultratestat, fără efecte secundare?

Vezi să nu! Este autorizat temporar, iar efectele secundare nu se ştiu, pentru că ele apar în timp. În ani şi ani de zile, nu peste noapte! Cu toate acestea, efecte secundare au apărut în nenumărate cazuri, fiind prezentate foarte rar de presa mainstream plătită generos să facă publicitate vaccinării!

Din documentele oficiale ale Agenţiei Europene a Medicamentului rezultă că acest vaccin este autorizat condiţionat, temporar (până la 31 august 2021) şi cu obligaţia producătorului şi a instituţiilor publice sau private care îl diseminează populaţiei de a-i monitoriza efectele timp de doi ani.

  • Vaccinurile au eradicat boli ca poliomielita şi variola?

Categoric, numai că derbedeii propagandişti în halate albe nu vă spun câteva lucruri care ar trebui menţionate obligatoriu!

Vaccinurile împotriva polio şi variolei aveau o caracteristică de bază: te vaccinai şi nu mai făceai boala. Te injectai şi deveneai imun! Mai mult, campania de eradicare a acestor maladii a durat zeci de ani, pentru că… aşa funcţionează lucrurile. Un vaccin apare după ani de cercetare, este testat alţi ani, trec alţi ani în care este convinsă lumea să se vaccineze etc.

Vaccinul anti Covid-19 are şi el o caracteristică de bază: nu rezolvă nimic! Te vaccinezi de două ori în 30 de zile şi… nimic. Faci în continuare boala, cu menţiunea că este posibil să faci o variantă mai uşoară! Mai grav, chiar Pfizer&BionTech spune că poţi transmite în continuare cu uşurinţă Covid-19, aşa că eşti în continuare obligat să porţi mască şi să stai la distanţă.

  • Vaccinul împotriva Covid-19 nu te imunizează deloc! O spun medicii, o spune şi producătorul, este deja certitudine. Din moment ce vaccinul nu blochează nici măcar transmiterea bolii, atunci, chiar dacă s-ar vaccina 70% din populaţie, tot nu s-ar asigura o imunitate de grup şi nici nu s-ar limita transmiterea bolii.

Propaganda pierde lejer, iată,  meciul cu adevărul!

  • Cât despre restricţiile despre care exponenţii dictaturii medicale susţin că vor mai dura, volens-nolens, ani de zile, s-a dovedit deja că ele nici nu previn, nici nu rezolvă nimic. Măştile sunt inutile, distanţarea fizică este aberantă, iar dezinfectarea mâinilor de 25 de ori pe zi este semn de boală psihică!

Ele vor mai fi în vigoare nu atâta vreme cât le va mai dori Guvernul, ci cât vor mai accepta oamenii să le respecte! Iar aici deja lunile aprilie şi mai vor marca începutul revoltei populare împotriva unei guvernări incompetente şi sinistre care va distruge România dacă nu va fi îndepărtată rapid!

În rest, iată ce nu vi se spune deloc de către doctoraşii vieţii şi de către reprezentanţii guvernului repetentului Florin Câțu, fost elev de şcoală profesională: Vaccinarea eşuează cu brio peste tot în lume, iar opoziţia popoarelor împotriva atacului la drepturile şi libertăţile lor fundamentale este acerbă!

Poate că noua resetare mondială va reuşi în cele din urmă!

Dar nu acum şi nu la noi! Noi ne-am născut liberi şi vom muri liberi, pentru că am trecut peste necazuri pe lângă care această viroză pare fix…! Şi pentru că nu trebuie uitat un lucru: mortalitatea reală în rândul persoanelor sănătoase, sub 50 de ani, în România este de 0,02 la mie! Adică este sub probabilitatea de a fi victima unui accident auto!

D.M.D.

P.S. Am avut Covid-19. Soţia mea la fel. Bunica ei de 84 de ani, diabetică şi hipertensivă, a fost şi ea „virusată”. Am trecut cu toţii peste, cum treci peste orice gripă!

Lasa un raspuns