Vă mulţumim pentru încredere şi apreciere!

0
408

„Ziarul de Argeş” a depăşit 20.000 de cititori pe săptămână! Vă mulţumim pentru încredere şi apreciere!

Ziarul_de_Arges_recordAcum trei luni, „Ziarul de Argeş” a apărut pentru prima dată în mediul virtual. De la apariţia iniţial săptămânală am devenit între timp unul dintre cele mai citite cotidiene on-line ale judeţului Argeş. Păstrându-ne, evident, şi ediţia tipărită, care apare în vechea formulă.
Scriem aceste rânduri mulţumindu-vă pentru că vă începeţi şi vă terminaţi ziua citindu-ne. Datorită dumneavoastră, „Ziarul de Argeş” a ajuns, în mai puţin de 90 de zile, la un incredibil număr de peste 20.000 de cititori unici pe săptămână! Ocupăm astăzi locul 132 în topul site-urilor din România la categoria Ştiri/Mass-media! Este cea mai rapidă ascensiune din istoria presei argeşene şi totodată cea mai corectă. La noi totul este transparent, oricine având posibilitatea să urmărească live localitatea de provenienţă a cititorului şi articolul pe care acesta îl citeşte!
Un singur lucru mai merită spus. Nu vă vom dezamăgi niciodată şi vom rămâne, într-o profesie în care se minte şi se dezinformează cu nesimţire şi abjecţie, sursa dumneavoastră de informare cea mai credibilă. Cu toate riscurile pe care le implică acest lucru!
D.M.D.

Lasa un raspuns