USR-Plus îşi bate joc de locuitorii din Mioveni: Candidatul la Primăria Mioveni, Dan Hodoş, era acum 7 luni candidat la Primăria Piteşti!!!

0
419

Uneori, nici nu este nevoie de cuvinte pentru a demonstra bătaia de joc. Nu este nevoie de anchete şi investigaţii de presă pentru a evidenţia nesimţirea unora şi foamea lor de bani aproape maladivă.

Individul din fotografii este Dan Hodoș, fost preşedinte al PLUS Argeş, îndepărtat de la conducerea partidului în primăvară, cu mare scandal. Asupra ejaculării lui din funcţie vom reveni pe larg, pentru că argeşenii au dreptul să ştie tot, să afle adevărul despre toţi papagalii ăştia care între două porţii de ceafă de porc salvează România!

În fine, în data de 13 februarie 2020, Dan Hodoș îşi anunţa triumfător candidatura pentru Primăria Piteşti! Peste 7 luni, pe 6 septembrie, acelaşi Dan Hodoș se lăuda că este gata să devină primarul oraşului Mioveni!

Acum doi ani, acest băiat n-avea nicio legătură cu USR-PLUS, fiind doar un angajat umil şi incompetent la cabinetul primarului PSD Cornel Ionică. Deci Dan Hodoș era un fel de Sorin Apostoliceanu încă şi mai mărunt!

Avem de-a face cu un caz unic în lume. Un nimeni în drum, care se laudă că este un mare specialist în dezvoltare urbană, un expert în vânzări internaţionale (deşi n-a dezvoltat nici o comună, darămite un oraş şi n-a vândut nimic la nivel global, pentru că altfel ar fi fost plin de bani şi n-ar fi ajuns consilier al unui primar PSD ca să-şi poată plăti întreţinerea!), este gata să candideze oriunde, doar-doar o ajunge şi el pe lângă banul public.

Ce ruşine! Ce bătaie de joc! Ce oameni penibili sunt cei din USR-PLUS, salvatorii României care au descoperit candidatul universal, bun oriunde, chiar dacă nu are nimic în comun cu localitatea! Ce proşti îi cred ei pe cei din Mioveni dacă le oferă o astfel de glumă politică!

Dan Hodoș este un automat de lozinci inepte, pe care niciun om normal n-ar da doi lei!

Revenim asupra acestui caz! Promit că ne vom prăpădi de râs!

D.M.D.

Lasa un raspuns