USR atacă presa la Piteşti prin intermediul unui preot isteric, Aurel Ion, care minte, bate câmpii şi abordează subiecte care-i depăşesc IQ-ul aflat în suferinţă!

0
509

Poate cel mai important beneficiu al celor două scrutine electorale din 2020 îl reprezintă intrarea USR la guvernare şi alegerea unor primari ai USR-PLUS în localităţi importante: Braşov – Allen Coliban, Timişoara – Dominic Fritz, Bucureşti, Sectorul 1 – Clotilde Armand etc.

Astfel, pentru prima dată de la apariţia în spaţiul public a acestei formaţiuni politice neomarxiste, cu discurs public antidemocratic, violent, anticreştin şi anticonstituţional, românii au putut să-i vadă la lucru pe aceşti indivizi bizari, autointitulaţi tehnocraţi şi profesionişti.

Şi s-au dovedit, fără excepţii, nişte incompetenţi. Nişte mincinoşi! Nişte ciudaţi care par teleportaţi dintr-un salon de psihiatrie direct la primărie!

Allen Coliban de la Braşov şi-a trecut în CV absolvirea Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, numai că useristul a fost dovedit mincinos. Nu doar că n-a absolvit această facultate, dar a fost chiar exmatriculat!

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, este un individ ciudat, care n-a lucrat deloc în ultimii mulţi ani, fiind întreţinut de prietena lui. Până ce timişorenii s-au gândit, în înţelepciunea lor fără margini, că bizarul merită să înlocuiască la primărie un alt psihopat, Nicolae Robu, care a predat oraşul mafiei ţigăneşti şi s-a remarcat prin abuzuri inimaginabile şi… melodii interpretate inept la chitară! Bine, şi pe Robu l-au votat timişorenii de două ori, lucru care vorbeşte cumva de la sine despre inteligenţa electorală a bănăţenilor!

Clotilde Armand, edilul userist al Sectorului 1 din Bucureşti, este cireaşa de pe tort. Sau mai degrabă bomboana de pe colivă! A transformat sectorul în groapă de gunoi, sufocându-i pe bucureşteni sub munţi de deşeuri! A anulat bursele elevilor! A tăiat finanţarea spitalelor în plină epidemie de Covid-19, motivând că n-are fonduri pentru aşa ceva. A majorat taxa pentru locurile de parcare din sector de la 76 la 600 de lei, adică cu un neverosimil 800%! A ameninţat viceprimarul PNL, aliatul său, că-l dă afară din primărie cu birou cu tot dacă nu votează cum vrea ea.

După cum se vede, toţi reprezentanţii USR-PLUS ajunşi la butoane s-au dovedit, în doar câteva luni, nişte mincinoşi, nişte dictatori wanna be, nişte indivizi dubioşi care pun localităţile pe care le conduc pe butuci şi care-şi mint alegătorii în faţă ca pe proşti. Probabil fiindcă ştiu cu cine au de-a face!

Şi la Piteşti ne confruntăm cu asaltul imposturii USR-PLUS asupra administraţiei publice locale. Un neica nimeni, Mihai Mihăilescu, care se pretinde inginer, dar a lucrat ani buni ca secretară la sediul USR din Piteşti, plătit din banii încasaţi de partid ca subvenţie de la bugetul de stat, vrea acum să ajungă viceprimar al Piteștiului, deşi piteştenii au votat covârşitor în favoarea primarului PSD Cristian Gentea şi le-au oferit cele mai multe mandate în Consiliul Local tot social-democraţilor.

Acest Mihăilescu, împreună cu alte personaje de tristă amintire pentru Piteşti, cum este consilierul Ionuț Gherase, membru în trupa condusă de Teodor Cudalbu care a pus pe butuci furnizorul de apă şi canalizare al municipiului, a demarat o adevărată campanie împotriva echipei manageriale a Apă-Canal 2000 SA. Minciuni, dezinformări, insinuări infecte, totul pare potrivit pentru această gaşcă de neomarxişti care vor să pună mâna pe banii publici, aidoma colegilor lor din alte municipii după care se vede deja că vor rămâne praful şi pulberea!

De câteva zile, USR a scos la luptă în Piteşti artileria grea. Deşi peste tot în ţară useriștii au dovedit că sunt oameni fără niciun Dumnezeu pentru că au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Biblie, vârful de lance al ofensivei lor la nivelul municipiului îl reprezintă Aurel Ion, preot la parohia Cerşani!

Acest individ, aidoma majorităţii celor din USR, adoptă o poziţie publică agresivă şi mincinoasă, de inchizitor în sutană. Îşi permite, fără niciun argument, să acuze un site de tradiţie, epitesti.ro, că falsifică un sondaj de opinie în favoarea profesorului Dumitru Tudosoiu. Zice politrucul cu parohie de la USR că trebuie respectat votul piteştenilor, că sondajul este irelevant şi că… primarul Gentea este un fel de dictator.

Vă daţi seama cu ce se ocupă totuşi acest popă? Dincolo de faptul că bate câmpii ca un apucat care are nevoie de exorcizare, nu cumva are treabă în parohie cu enoriaşii şi pe el l-a apucat nevoia să se joace de-a politologul?! Unde s-a mai pomenit ca un preot, un om al lui Dumnezeu, să atace o publicaţie care n-a făcut niciun fel de referire la el? Părinte, poate ai treabă şi te reţine talentul! Ştii că, vorb-aia, drumul spre iad este pavat cu bune intenţii! Ceea ce este foarte posibil să nu fie valabil în cazul tău, fiindcă încă n-am stabilit dacă este vorba de prostie sau ticăloşie!

Şi ca să fie clar că omul umblă pe cărări greşite, să lămurim lucrurile.

Piteştenii au votat Cristian Gentea şi PSD. Uite-te drac… Doamne Dumnezeule şi tu pe rezultate!

Zici că piteştenii nu-l vor pe Dumitru Tudosoiu de la PSD pentru că-l vor pe Mihai Mihăilescu de la USR? Părinte, la Sfânta Scriptură scrie să nu minţi, că te faci de rah… cacao! Dacă s-ar vota între Tudosoiu şi Mihăilescu la Piteşti, profesorul social-democrat ar câştiga cu 75%! Ce zici, să fie al Răului cine minte?!

Încă ceva, măi nepriceputule! Cum adică, mă, viceprimarii vor fi de dreapta? USR-ul tău este un partid ultraprogresist, cu o agendă globalistă, deci cumva de extremă stânga.

Dreapta, măi părinţele, are alte fundamente: naţionalismul, credinţa în Dumnezeu, familia NORMALĂ etc. Deci voi sunteţi orice, numai de dreapta nu!

Iar atacurile voastre împotriva presei sunt de netolerat. Pentru că treaba politicienilor nu este să se certe cu jurnaliştii, ci să-şi facă în morţii lor datoria faţă de cetăţeni! Iar datoria preoţilor este să propovăduiască cuvântul lui Dumnezeu, nu să se întovărăşească cu susţinătorii celor pe care Atotputernicul i-a rezolvat la Sodoma şi Gomora!

D.M.D.

P.S. Prima oară sunt blând şi îngăduitor. Drăguţ chiar! Dacă veţi persevera să mâncaţi rahat pe socoteala colegilor noştri, vă promit că vă returnez toată muia pe care scandalagiii USR le-au dat-o pesediștilor timp de patru ani!

Hai, bagă 30 de mătănii şi mulţumeşte-I lui Dumnezeu! Ai scăpat ieftin!

Lasa un raspuns