USR a găsit un om nou pentru Muscel: Gheorghe Banzea de la PNL, fost director de sinistră amintire al Finanţelor Publice şi vechi colaborator al Securităţii lui Ceauşescu!

1
2064

USR a câştigat alegerile europarlamentare în principalele municipii şi oraşe din Argeş. Acest lucru nu s-a datorat unei munci de partid susţinute, unor organizaţii de partid puternice şi unor activişti pricepuţi. Nici vorbă!

Rezultatul extraordinar al USR în Argeş s-a datorat unor campanii şi lozinci care au prins foarte bine la electorat, precum şi promisiunii de a promova oameni noi, nepătaţi, în politică!

Din nefericire pentru cei care au votat USR, promisiunile sunt deja încălcate! USR Câmpulung promovează de zor un dinozaur politic cu o imagine oribilă! Este vorba despre Gheorghe Banzea, fost director al ARO Câmpulung, personaj care a făcut parte din PNL timp de aproape 15 ani. Banzea a fost numit de liberali la conducerea DGFP Argeş, unde s-a dovedit un adevărat coşmar.

A prigonit oamenii de afaceri, şi-a terorizat subalternii şi s-a înconjurat numai de cretini, s-a agăţat de funcţie într-o manieră penibilă după ce liberalii au pierdut puterea etc.

What the fuck, USR Câmpulung? Ăsta e om nou? Ăsta e nepătat? Cu ăsta cereţi voi votul muscelenilor?

În încheiere le mai dăm un pont celor de la USR. Ar fi indicat să-l întrebaţi pe Gheorghe Banzea de ce era numit Kempes de către foştii săi protectori din securitatea comunistă! Păi tocmai voi, care luptaţi cu ciuma roşie, să-l reactivaţi pe nenea sifon de la Câmpulung?!

Subiectul e fabulos, aşa că îl vom dezvolta în zilele viitoare!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. La Campulung un turnator ,iar la Turda un criminal sunt agreati de USR-isti.Fara ,,penali in functii publice” dar cu criminali si turnatori!

Lasa un raspuns