Urmaşul lui Maniu şi Mihalache în Argeş, la fel de inteligent cât este de credibil!

1
382

Urmaşul lui Maniu şi Mihalache în Argeş pare la fel de inteligent cât este de credibil!

seful_taranistilor_argeseni... După ideea construirii unui centru vechi al Piteştiului pe malul Argeşului, Gigi Dinescu a descoperit şocat că pentru Nicolescu şi Pendiuc fie votau şi alţii decât membrii PSD, fie ăştia furau cu zecile de mii de voturi! (Nino nino nino!)

Şeful PNŢCD în Argeş este Gheorghe Dinescu. Fost ospătar pe vremea regimului comunist, Dinescu este şi singurul lider politic din Argeş care a făcut puşcărie în perioada ceauşistă, lucru care-l face extrem de puţin credibil pentru electorat.
Singurul capitol la care Gigi Dinescu stă la fel de prost ca la credibilitate este cel al inteligenţei. La IQ, cum ar zice el! Vă mai amintiţi probabil cum anunţa că, dacă ar ajunge primar al Piteştiului, ar construi… un centru vechi al municipiului pe malul Argeşului! Oricât de greu v-ar veni să credeţi, Dinescu n-a putut deloc să priceapă că orice construieşti acum va fi nou. În niciun caz vechi!
Ultima lui declaraţie publică a fost din aceeaşi categorie. Analizând cu inteligenţa lui ruginită voturile pro Dragnea al PSD Argeş, acest Socrate al mediului penitenciar ceauşist a spus că nu pricepe de unde lua Constantin Nicolescu circa 70.000 de voturi dacă PSD Argeş are 20.000 de membri. La fel şi Pendiuc, de unde lua peste 40.000 de voturi dacă PSD Piteşti a scos la urne pentru Dragnea doar vreo 3.600 de social-democraţi?! (PSD Piteşti este cea mai bună organizaţie a partidului din ţară, dar pe Dinescu îl înţelegem că pricepe mai greu când vine vorba despre cifre!)
Săracu’ om! Vă vine totuşi să credeţi că Dinescu Gigi este urmaşul politic al lui Ion Mihalache şi al lui Iuliu Maniu? În capul fostului ospătar, voturile se primesc doar de la membri de partid! (Adică Băsescu Traian ar fi trebuit să obţină în 2004 şi 2009 sub 500.000 de voturi pentru că doar atâţia membri avea PDL la acea oră!) E sclipitor, nu-i aşa? Cred că şi Daniela Crudu s-ar bloca dacă ar auzi cum gândeşte acest ospătar ajuns lider al unui partid istoric!
Iată practic de ce orice alegeri la care nu participă şi acest monument de inteligenţă ţărănist (de felul lui cam traseist, fiindcă a fost pe la APR, PUR, PDL, PNŢCD… şi mai are timp!) n-au niciun haz. Gigi Dinescu rules!
Doamne, apără-ne! Să nu fie totuşi contagioasă…
D.M.D.

1 Comentariu

  1. Culmea este că are şi susţinători! Poate la fel de bine mobilaţi la mansardă! Apropos de anii de puşcarie ai “stimabilului” : mult timp i s-a spus “COTEŢARUL”… Şi de către cunoscuţi şi de către cei de la judiciar…Ştim noi de ce!

Lasa un raspuns