Urmaşii lui Brătianu stau capră în faţa bănuţilor recidivistului! Penalul Florin Frătică vrea să pună mâna pe PNL Bradu susţinând că are sprijinul liderului Adrian Miuțescu şi al primarului Ion Baicea de la Costești!

0
407

Florin Frătică a intrat în istoria brădenilor şi va figura, la loc de (ne)cinste, în toate monografiile comunei. Nu doar pentru că a fost cel mai slugarnic şi penibil edil din fosta brigadă pedelistă a lui Mircea Andrei (pe care, apropo, Frătică l-a numit, cu mentalitatea lui de lacheu veşnic matrafoxat, Stăpânul!), ci şi pentru faptul că a fost arestat de două ori chiar din Primăria Bradu!

Acest fost şi viitor client al sistemului penitenciar românesc este departe de a fi un om inteligent, fie şi numai pentru faptul că alcoolul afectează grav funcţionarea „mansardei”. El nu face altceva decât să repete, de câte ori îi ţin, vicleşugurile primitive cu ajutorul cărora a reuşit să-şi prostească de câteva ori până acum consătenii.

Pentru cei care nu ştiu, Florin Frătică a preluat, acum vreo 12 ani, organizaţia PD Bradu în cadrul unei şedinţe dubioase, nestatutare, în care au fost organizate alegeri ad-hoc pentru funcţia de preşedinte. Liderul PD Bradu de la acea vreme, Marian Dinescu, fost edil postdecembrist al localităţii, a fost trădat de nimeni altul decât de naşul său, Vasile Stroe, cel care a funcţionat ca un cal troian şi a facilitat „alegerea” lui Frătică preşedinte.

În aceste zile, recidivistul Florin Frătică se pregăteşte să repete manevra. Vrea să pună mâna de această dată pe PNL Bradu, folosindu-se de alte otrepe strecurate pe uşa din dos în organizaţia liberală din comună. Surse bine informate ne-au dezvăluit că tentativa lui Florin Frătică de a-l da jos din funcţie pe Ion Adrian, liderul PNL Bradu, se bucură de aprobarea tacită a altor doi liberali autentici ca aurul de goarnă: Adrian Miuțescu, şeful PNL Argeş, şi Ion Baicea, primarul traseist al oraşului Costești, eşuat la PNL după ce s-a mai teleportat prin câteva partide.

Aşa ceva? Să-l faci pe PeNaLul Frătică jupân peste o organizaţie liberală chiar în judeţul Brătienilor? Păi Florinel de la Bradu e deja condamnat penal, are dosare pe rol şi, în general, reprezintă tot ce au promis cei din PNL că vor să combată!

Zilele următoare vom discuta atât cu preşedintele PNL Ludovic Orban, cât şi cu noua stea politică a liberalilor, Rareş Bogdan, să vedem dacă ei vor accepta o astfel de mizerie abjectă.

Până atunci însă, vineri vom prezenta în exclusivitate adevărul din spatele aşa-zisei candidaturi a Alinei Frătică la funcţia de primar al comunei Bradu!

D.M.D.

Lasa un raspuns