UPDATE! Cine sunt interlopii Titoasca si Parfum, cei care au sechestrat si biciuit un muncitor!

0
1635

interlopi_pitesti_titoascaVa relatam astazi cazul unui muncitor torturat si sechestrat de doi cunoscuti interlopi din Arges (pentru articol, click aici), retinuti pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunilor de santaj, lovire, lipsire de libertate si amenintari. Cine sunt, insa, temutii infractori? Va dezvaluim in cele de urmeaza.

Este vorba despre Baronescu Ionut Adrian, zis Parfum, din Pitesti si celebrul interlop Alexandru Cornel Titoasca din Geamana. Cei doi, renumiti in Arges pentru violentele lor, nu se afla nici pe departe la prima abatere. In trecut, Titoasca a mai inregistrat cateva antecedente penale, dupa ce a batut un taximetrist care a refuzat sa-l plimbe cu masina si a lovit cu ranga, intr-o frizerie, un campion national la judo. A ajuns la inchisoare, dar a fost eliberat mai devreme pentru buna purtare. In noua sa faradelege l-a implicat si pe al sau amic, Parfum, individ la fel de periculos, surprins de camerele de supraveghere din curtea casei sale, in timp ce ii aplica corectii fizice de o cruzime desavarsita unui muncitor in varsta de 43 de ani, din Bucuresti, venit pentru cateva lucrari de renovare.

titoasca_retinutAnchetatorii sustin ca imaginile sunt greu de privit. Omul a fost batut timp de cateva ore, fara oprire, inclusiv cu un bici. Barbatul agresat a povestit ca interlopii l-au batut si l-au torturat pana cand acesta a promis ca va face lucrarea gratuit. De cealalta parte, cei doi suspecti afirma ca muncitorul a fost platit, insa nu si-a terminat lucrarea.

Agent Andreea Insuratelu, purtator de cuvant IPJ Arges: “Barbatii sunt banuiti ca in data de 13.10 ar fi lipsit de libertate si agresat un barbat de 43 de ani din Bucuresti.”

Alexandru Radu, avocatul suspectilor: “Este o modalitate clasica in zilele noastre, cand se lucreaza la negru si apar neintelegeri intre prestator si cel care i-au fost prestate servicii. Cu privire la infractiunea de lovire unul dintre clientii mei a recunoscut, exista filmari si a recunoscut.”

Dupa ce a scapat din mainile agresorilor, victima a mers direct la spital si a avut nevoie de cinci zile de ingrijiri medicale. Apoi a cerut sprijinul politiei. Cei doi interlopi au fost retinuti pentru 30 de zile si risca ani grei de inchisoare.

Cazul a intrat in atentia mai multor ziare si posturi nationale de televiziune. Aveti mai jos un reportaj realizat de cei de la ProTV.

Lasa un raspuns