UPDATE! Accident de muncă în Bascov! Deținut de la Penitenciarul Găești, rănit!

0
173

Update! Victima este un deținut încarcerat la Penitenciarul Găești, care presta muncă necalificată pe un șantier de lucru din Pitești, zona Bascov.

„Precizăm că, în conformitate cu prevederile legale, în vederea însuşirii cunoştinţelor şi formării deprinderilor de sănătate şi securitate în muncă, persoana privată de libertate a beneficiat de instructajul specific. Urmare acordării îngrijirilor medicale de specialitate, prin sesizarea serviciului unic de urgenţă 112 şi a transportării acesteia la o unitate spitalicească din reţeaua sanitară publică, persoana privată de libertate se afla in stare stabilă, urmând a reveni în unitatea de deţinere în cursul acestei zile, cu recomandare de tratament”, au declarat reprezentanții penitenciarului.

Cercetarea accidentului de muncă va fi efectuată de către o comisie mixtă, alcătuită din reprezentanţi ai beneficiarului forţei de muncă şi ai Penitenciarului Găeşti.

Accident de muncă în Bascov! Un muncitor a căzut în beton, în timp ce lucra la turnarea fundației unui bloc. Victima a fost extrasă de către pompieri și transportată cu un echipaj SAJ la spital.

Vom reveni cu amănunte!

Lasa un raspuns