UNPR Argeş trebuie sancţionat la vot pentru că Sanda Fulga, candidatul lor la Primăria Piteşti, habar n-are cât este bugetul municipiului, deşi de 4 ani pierde timpul prin Consiliul Local!

1
496

19 mai Sanda Fulga varzaDintre candidaţii pentru Primăria Piteşti, foarte mulţi sunt parcă desprinşi din filme cu proşti. O doamnă, însă, pare decupată din desenele animate cu porcuşorul isteric. Numai sexul nu corespunde…

Sanda Fulga face parte din UNPR. A intrat în Consiliul Local Piteşti în 2012, din partea unui jeg de formaţiune politică, Partidul Poporului Dan Diaconescu. De atunci, s-a făcut remarcată în Legislativul Piteştiului printr-o tăcere asurzitoare!

A depăşit momentul! Sandei Fulga îi aparţine celebra afirmaţie: Bugetul Piteştiului este de 140 de milioane de euro! În realitate, bugetul municipiului abia depăşeşte 80 de milioane de euro, semn că patru ani, în CL Piteşti, d-na consilier Sanda Fulga a dormit bine mersi!

De ce scriem acest lucru? Pentru că spune multe şi despre UNPR Argeş. Dacă acest partid n-a putut mai mult decât… Sanda Fulga pentru Primăria Piteşti, atunci nu merită să treacă pragul nici în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean Argeş, nici în ceea ce priveşte Consiliul Local Piteşti.

În altă ordine de idei, ne-a povestit cineva lucruri incredibile, despre contracte de asistenţă juridică pe care parlamentarii PPDD aleşi în decembrie 2012 au fost cumva determinaţi să le semneze cu un avocat la fel de plin de succes cât… de păr! Vom râde mult în zilele următoare, vă garantez!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Se pare ca nu numai Doamna Fulga a dormit mai sunt si alti pe lista cum ar fi vocea lui Silviu Popovici …etc

Lasa un raspuns