Una miresable rata: Sorin Apostoliceanu nu este doar un carierist ordinar, un politruc fără scrupule, ci şi un trădător de cea mai joasă speţă! Un laş care s-a întâlnit „noaptea ca hoţii” cu liberalii, cei mai înverşunaţi inamici politici ai PSD, partidul căruia acest Apostoliceanu îi datora întreaga lui carieră politică!

0
572

Nu există în rândurile clasei politice argeşene un personaj mai josnic decât numitul Sorin Apostoliceanu.

Nu există pe scena publică argeşeană un impostor mai odios decât numitul Sorin Apostoliceanu.

Nu există în comunitatea argeşeană un caracter mai infect ca al numitului Sorin Apostoliceanu!

Mă abţin cu greu să nu folosesc cuvinte mai dure, dar binemeritate de acest individ. Pentru că Sorin Apostoliceanu nu este doar un carierist ordinar, un politruc fără scrupule, ci şi un trădător de cea mai joasă speţă! Un laş care s-a întâlnit „noaptea ca hoţii” cu liberalii, cei mai înverşunaţi inamici politici ai PSD, partidul căruia acest Apostoliceanu îi datora întreaga lui carieră politică!

Da, Sorin Apostoliceanu este un trădător sinistru. Şi-a trădat şeful de partid, Cristian Gentea, un lider căruia ar fi trebuit să-i poarte respect pentru că l-a luat dintr-un birou mucegăit de la Termoficare şi… l-a făcut om mare. Nu există în politica argeşeană o dovadă mai mare de ingratitudine, de parşivitate, de degenerare.

Înţeleg că Apostoliceanu Sorin invocă acum, ca scuză pentru trădarea lui purulentă, existenţa unor proiecte personale pe care nu le-a putut pune în practică. Băi băiete, nu ţi-e, mă, ruşine? În ce calitate ai avut tu proiecte personale? Proiecte au avut primarul şi grupul de consilieri PSD, aşa cum se întâmplă peste tot. Dacă nu era Cristian Gentea, tu nu ajungeai viceprimar, aşa că… despre ce vorbeşti? Proiecte personale în calitate de ce?

Timp de patru ani, acest Sorin Apostoliceanu s-a comportat execrabil cu primarul Piteștiului, Cornel Ionică. De-atunci trebuia să fie pus piciorul în prag şi să fie dat afară din PSD, pentru motiv de blenoragie de caracter! A perseverat însă în atacuri, ofticat că, pe toate planurile, a fost mereu pe locul al doilea în ecuaţie cu edilul Piteștiului. (A bon entendeur salut!)

În fine, cancanuri poate în campanie.

Deocamdată ne vom ocupa săptămânal de demascarea trădătorului, pe care-l vom prezenta piteştenilor în adevărata sa lumină. Un individ complexat, frustrat şi fără caracter, care şi-a trădat partidul, colegii şi binefăcătorul! Un biet postac de facebook, care n-a făcut altceva decât să se împăuneze timp de patru ani cu munca şi rezultatele altora!

Y pienso que el es una miresable rata!

D.M.D.

Lasa un raspuns